Ki tesz a földdel egyenlővé egy biofarmot?

2013. november 04. 12:00

Kishantos a rendszerváltás utáni idő szimbolikus projektje.

2013. november 04. 12:00
jepe
cspv.hu

„Kishantos a rendszerváltás utáni idő szimbolikus projektje, a gazdálkodást létrehozó és művelő emberek megmutatták, hogy Magyarország tud élvonal lenni. Agrár-élvonal (miközben máshol az exportra termelt elsőosztályú magyar gabonát lazán kénezik, és mindenki tud róla, tehát nemcsak BIO-nak nem jó, de még normál gabonának sem, s miközben úgy tudni, magyar milliárdosok Afrikában 120 ezer hektáron termesztenek GMO-gabonát, amivel idehaza az állatállomány jelentős részét etetik).

 
Magyarország nemzetközileg elismert AGRÁR-élvonalú BIO-gazdaságának most annyi. Köszönjük meg a rendszeresen nemzeti színű zászlók előtt pózoló miniszterelnöknek, aki állítólag a magyarokért, Magyarországért dolgozik, és azt szokta mondani, hogy »hajrá magyarok!«.
 
Miért teszik ezt meg? Bizony, mindannyian tudjuk jól, tisztán érezzük legbelül: azért, mert megtehetik. Mert lumpen-országgá züllesztettek bennünket, és nem érdekel senkit, hogy mit csinálnak azok, akiknél a hatalom van. Ugyanez volt a szovjet megszállás idején is. Idáig jutottunk volna 24 év alatt? Hát tényleg el tudják venni mindazt, amit azóta szabad és a közjót szolgáló emberek elindítottak és létrehoztak? Hát tényleg vissza lehet vonni a rendszerváltás nyomán kapott, majd komolyan vett és ezáltal valódivá vált szabadságot? Tényleg vissza lehet venni tőlünk a rendszerváltoztatás nyomán kapott, majd komolyan vett és ezáltal valóban létrejött európaiságot? Mindezt csak úgy el lehet venni?”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
=nessuno=
2013. november 05. 00:15
Haragszanak Ácsnéra, meg Ángyánra. Kicsinyes bosszú a tönkretétele. :((
liberálzöld.
2013. november 04. 16:55
Az is hülye, aki ezek után a mezőgazdaságban nem csak az azonnal kiharácsolható jövedelemre, haszonra hajt. Jövő? Ugyan már! Ebben az idióta országban csak 1 dolog a biztos: az a tied, amit megeszel, ellopsz, eladsz és azonnal eltüntetsz. Hajrá Magyarország, hajrá Magyarok, hajrá NER, hajrá Viktor! Hülyék kormánya hülyén kormányoz. Oszt jónapot.
twitc
2013. november 04. 14:49
Csak azt kapjuk amit megérdemlünk. Van Istenünk aki így szeret minket.
basatu
2013. november 04. 14:36
A nácizmus ismérve hogy mindent maguknak akarnak,az anyagi javaktól a szellemig az életig,azaz lopnak,csalnak hazudnak és gyilkolnak!Mellesleg a fidesznyik fasiszták 2002-ben szétverték ,szétlopták az utolsó 12 jól működő mezőgazdasági nagyüzemet,most ezzel a gazdasággal is ezt teszik,bitóra velük!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!