Pintér Sándornak kurvára igaza van

2013. november 19. 16:50

A nagy többség érdeke az előbbre való, de (igen!) alkotmányos joga van minden szerencsétlen sorsú embernek egy fedélre, egy ágyra és egy zárható szekrényre.

2013. november 19. 16:50
Menyhárt doktor
Tutiblog

„Menyhárt olyan országban szeretne élni, ahol a nagy többség érdeke az előbbre való, de ahol (igen!) alkotmányos joga van minden szerencsétlen sorsú embernek egy fedélre, egy ágyra és egy zárható szekrényre. Olyan hajléktalanszállóra mondjuk, ahol a javítóból frissen szabadult drogos kis görények nem verhetik péppé és nem rabolhatják ki kedvükre az elesettebbeket. E világ megteremtéséért a főváros jobboldali vezetése és a kormány tette a legtöbbet. Ahogy fent Pintér Sándor is jólmegmondta.

De persze hogyisne értenék mindezt a majomlelkűek! Csak hát itt nem »mindenkiről«, meg az »alkotmányról« van szó, hanem arról, hogy beteljesüljön Soros György és a többi ámerikai befektető elképzelése, azaz Bajnai Gordon lehessen a miniszterelnök. Mert kik is ezek a mindenkisták? Hát persze, hogy Bajnai Gordon Együtt-PM mozgalmának álcivil janicsárjai!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fülig Jimmy
2013. november 20. 06:56
Az nem ország ahol 1 vezető gengszter lehet sokadszor belügyminiszter és ilyen szellemi és mentális sérültek lehetnek kormánypárti szócsövek.Ha 1 ilyen agyrokkant beszél többségről ép elme tudja törpe kisebbséget képvisel!Már a birkaintellektust is alulmúlja a birnbaum házaspár által a szájába adott hadova.Szintiszta náci propaganda amit a narancs szekta alkalmaz,hiába jelentik ki magukról ők az angyali oldal ha minden nap gyilkolják a magyar embereket,naponta derülnek ki lopásaik,csalásaik,hazugságaik!Ma már tisztán látszik nem tudják mit beszélnek,mit csinálnak,csak lázálmaikban élnek.
ötvenszer is jöhetsz
2013. november 19. 21:10
Riadó, itt a bajnai gárda, Gabika szaladjon a vaniliás karikával.
NE TŰRD A TÖRZSI INTOLERANCIÁT
2013. november 19. 18:22
lenne egy szerény javaslatom: a cigányságot kiemelt támogatásban ne a szegénysége hanem a cigánysága miatt részesítsük: azaz kultuálisan de életszínvonal tekintetében ne tegyünk már különbséget cigány és nem cigány között a cigány javára csak azért mert cigány
Wazze
2013. november 19. 17:55
" beteljesüljön Soros György és a többi ámerikai befektető elképzelése, azaz Bajnai Gordon lehessen a miniszterelnök. " ZSIDÓZIK!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!