Rajtunk nem fog múlni a visszaélések feltárása

2013. november 29. 17:55

Az MSZP aláírja a NAV-botrányt vizsgáló bizottság felállításáról szóló ívet, amin harminc olyan képviselő neve szerepel, aki nem tagja a Jobbik frakciójának.

2013. november 29. 17:55
Mesterházy Attila
Mesterházy Attila
Facebook

Az MSZP aláírja a NAV-botrányt vizsgáló bizottság felállításáról szóló ívet, amin harminc olyan képviselő neve szerepel, aki nem tagja a Jobbik frakciójának. 

A Magyar Szocialista Párt az évi ezermilliárdos adócsalási ügy teljes, pártatlan és független kivizsgálásában érdekelt. Az LMP célját, hogy álljon fel parlamenti vizsgálóbizottság, támogatjuk. Nekünk az aláírás céljával nincs bajunk, de a módjával és a listán szereplő nevek némelyikével igenis van.

Az általuk korábban indított aláírásgyűjtő íven ugyanis egy nyíltan antiszemita, kirekesztő párt képviselőinek neve szerepelt. Az MSZP parlamenti frakciója pedig semmilyen közösséget nem vállal egy ilyen párttal. 

A NAV-botrány teljes kivizsgálására viszont szükség van. A vizsgálóbizottság felállításához 78 képviselő aláírása kell. A parlamentben az MSZP az LMP, a DK és a függetlenek összesen 82-en lesznek hétfőtől, amikor Kránitz László eskütételével az MSZP frakciója egy újabb taggal bővül. 

Amennyiben hétfőn az LMP egy olyan ívet hoz be a parlamentbe, amelyen a Jobbik egyetlen képviselőjének neve sem szerepel, csak a DK, LMP és PM, valamint a függetlenek, akkor az MSZP-frakció szavatolja, hogy mind a 48 tagja megadja az aláírását. 

Egyúttal egyenként végigkérdezzük a Fidesz minden képviselőjét, hogy támogatja-e a botrány kivizsgálását. Ugyanezért kezdeményezzük, hogy név szerinti szavazással dőljön el, hogy a parlament elfogadja-e a bizottság felállításáról szóló kezdeményezést.

Rajtunk nem fog múlni a visszaélések feltárása és a teljes igazság kiderítése sem.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
silvester
2013. november 30. 06:31
Hej te bu....cska te draga,egy nagy sz....os pi.....at a te szadra. Vissza az alszakallt ati.
silvester
2013. november 30. 05:56
Talan ildomosabb lenne,a 2002-2010 kozotti nyolc evi kartekony tevekenysegeitekkel elszamolni. Kormanynegyed,elkotyavetylt ingatlanok-moszkvai keresek.kozpont,alagut a vakondturas alatt,es igy tovabb,hosszasan lehetne sorolni.Hova tuntek azok a penzek amit ti vettetek fel az imf tol,eutol,mert,hogy semmi nem valosult meg belole,az a napnal is vilagosabb. Kedes,melyik partnak tagja a szamlagyaros,valasz,a tietekbe az ati es a sok-sok rablo partjaban.Ettol fuggetlenul van kis hazankban sok tizezer adocsalo .De a megtisztulas az elszamoltatas e teren rovid idon belul megtortenik,a csalokat megbuntetik,es lesz itt penz a koz javara.Bizunk benne a tobbsegeben tisztesseges embere,hogy igy lesz es kis hazank rohamos fejlodesnek indul.
ballada
2013. november 30. 03:49
Elvtársak a nav ügy nem jött össze.
Messire
2013. november 29. 23:41
Te magad vagy egy randa pinaszájú visszaélés, Házmesteri!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!