G. Fodor totál bedilizett?

2013. november 12. 21:17

G. Fodor Gábor azért akarja, hogy Krasznahorkai öngyilkos legyen, hogy ő lépjen a helyére?

2013. november 12. 21:17
Szily László
Szily László
Cink

G. Fodor hétfőn este újabb krasznahorkaizó posztot tett közzé, reagálva a felháborodásra. De ez annyira zavaros, mint valami hullarészeg motyogás, és bár én nagyon sok hullarészeg emberrel beszélgettem életemben, néha szintén részegen, néha józanon, bevallom, nem értem.

Vagyis az első három olvasás után kábé annyit szűrtem le belőle, hogy az előző poszt nem is agresszív támadás volt a legendás író ellen, hanem ellenkezőleg, egyfajta főhajtás. És hogy G. Fodor valójában a tiszteletét akarta leróni Krasznahorkai felé azzal, hogy hatrészes bejegyzés-sorozatot indít, amiben íróként, művészi írásokban - stílusparódiákban? - reagál Krasznahorkai nem is tudom mijére. Máris elbizonytalanodtam, olyan furán hangzik ez az egész, főleg G. Fodor »novellája« vagy mije. Ha ő írta egyáltalán, mert már semmiben sem vagyok biztos.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!