Villamosítás = szovjethatalom

2013. november 04. 11:56

Az üzenet nyilván ugyanaz lenne, mint a Nemzeti évadnyitó előadásában: ami új, az rossz, meg kellene maradni a múltban és papírra írni levelet tollal.

2013. november 04. 11:56
Tóta W. Árpád
hvg.hu

Az üzenet nyilván ugyanaz lenne, mint a Nemzeti évadnyitó előadásában: ami új, az rossz, meg kellene maradni a múltban és papírra írni levelet tollal, sőt palatáblára, szamárral dolgozni gép helyett, esetleg megfontolandó még a reflektorok lecserélése szurokfáklyákra, mert mégsincs az rendjén, hogy a Nemzeti villanyt iszik és szalmalángot prédikál.

A békéscsabai Jókai Színház produkcióját nem Vidnyánszky Attila rendezte, ő csak beengedte a Nemzetibe. De ezt sem teheti meg anélkül, hogy felelősséget vállaljon a darabért, és hogy válaszolnia kelljen a kérdésre: tényleg idáig süppedt ez a nyomorult magyar jobboldal? Megérte ennyi szellemi fegyverzettel megnyerni ezt a széket?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dodóbá
2020. február 10. 20:20
Hát, a művészethez sem ért.
Viator
2016. szeptember 06. 19:18
Jól van tóta, ürítettél, mehetsz a pénztárhoz.
Mr Fabulous
2014. február 05. 10:32
Igen, igen, éppen ideje lenne betiltani a véleményt!
Mr Fabulous
2014. február 05. 10:32
De most komolyan, faszkópék! Tudjátok éppen mit csináltok? Látatlanba' véditek Brestyánszki Boros Rozáliam (LOL!) drámáját, ahelyett, hogy elballagnátok a jegypénztárba, és vennétek rá jegyet, valamint meg is néznétek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!