A közmédia (ny)elvei

2013. december 02. 12:47

A köztévé szerint, aki 70 ezer forintból nem tud megélni, az a rendszer ellensége, az szervezkedik, mozgolódik és kampányra készül.

2013. december 02. 12:47
autognomia
Hacsaknem

„A közszférában dolgozó, mellékállásban a családjukért aggódó nők videoüzenetben szólították meg Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy üljön tárgyalóasztalhoz a szakszervezetekkel. Névvel, arccal nehezményezték, hogy hat éve nem emelték a bérüket, és mára a megélhetésük került veszélybe. A magyar közszolgálati televíziót ez egyáltalán nem hatja meg. A magyar közszolgálati televízióban ezzel kapcsolatban ez a hír: (...)

»A Híradó információi szerint a mostani videó egy nagyobb akció kezdete: a baloldali pártokhoz közel álló szakszervezetek kormányellenes megmozdulásokat szerveznek, hogy ezzel támogassák az ellenzék választási kampányát.«

A pártatlan, kiegyensúlyozott, tárgyilagos, európai normák szerint működő, saját elveit semmilyen körülmények között megtaposni nem akaró közmédia első dolga nyomozásba lendülni, és összeesküvés-elméleteket gyártani. Hogy ez a videó pont olyan, mint az a videó. És ha ez ránézésre olyan mint amaz a videó, akkor itt a háttérben minden bizonnyal a baloldal disznósága rejtőzik.

A köztévét nem az érdekli, hogy az a jelenség, amelyről ezek a nők beszélnek, tényleg létezik-e vagy sem. Nem annak jár utána, hogy valóban igaz-e, amit ezek a közalkalmazottak állítanak, hogy tudniillik 210 ezer közalkalmazott havi nettó 70 ezer forintnál is kevesebbet keres, és vajon a kormányzati sikerek végtelen sorában ez hova helyezhető. A köztévé e helyett kormányellenes megmozdulásokat vizionál. Mert a Híradó információi szerint.

Mert Magyarországon a közmédiának az a feladata, hogy a függetlenség és pártatlanság nevében tájékoztatás helyett riogasson, összefüggéseket keressen, elméleteket gyártson. Mert a köztévének elvei vannak, amelyek mentén csírájukban kell elnyomni azokat a disszonáns hangokat, amelyek nem a körénk rajzolt sikertörténetet, jólétet, és földi paradicsomot támasztják alá.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2014. január 08. 11:31
Mit dolgoznak ezek a csokorba szedett jólőltözött hölgyek akiknek 6 éve nincs problémájuk a jövedelmükkel de most választások előtt egyből lett.Kik rendezték csokorba őket a nyáron még a nyaralások idején még elég volt.ANNYIRA KILÓG A LÓLÁB!
dönci5
2013. december 03. 18:04
70000-ből? Egy fideszes takony szerint 46000-ből is fényesen meg lehet élni. Tartsanak kecskét mondaná a milliárdos Pintér elvtárs!
Pirosz-szka
2013. december 03. 18:03
Zsiga Marcellről beszélsz, de EZER forint sokak számára sokat jelent: nem 46 hanem 47ezer...:( http://www.youtube.com/watch?v=Oyx0rouaDZU A másik kedvencem Parragh László, aki beleugat az oktatási koncepcióba...rontani ugyan nem tudna rajta, de azért nehogy már! http://www.atv.hu/belfold/20120308_parragh_laszlo
Trick Finger
2013. december 03. 16:51
Legfőbb ideje lenne egy kiadós leépítésnek a közszférában. Ennyi állami alkalmazottat 1.8 millió dolgozó a privátszférában egyszerűen nem tud eltartani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!