Fletó és a trójai faegerek

2013. december 12. 08:48

Egyszer és mindenkorra szögezzük le, hogy egy normálisan működő demokráciában kb. államtitkártól fölfelé egy kormányban csak és kizárólag politikai munka folyik!

2013. december 12. 08:48
Mongúz Megalomán
Tutiblog

A közös október 23. gyuriferizálása után íme a következő akció: Hogyan gyuriferizáljuk meg a hónapok óta életben lévő (és az ellenzéket ismerve bármikor felrúgható) szoci-együtt megállapodást? Ha haikut írnék Fletóval kapcsolatban, ott mindenképpen valami »víz« metaforát használnék, ugyanis ahogy az áradó folyó is a leggyengébb pontján bontja meg a gátat, úgy ő is a presztízsszempontok miatt legneuralgikusabb ponton esett neki az Atesz-Gordi l'amournak. Ez pedig nem más, mint a miniszterelnök-jelölt személye. Mert kell egy vezér, aki mögé fel lehet sorakozni. Az nem ér, hogy sorakozzunk fel, aztán majd jön valaki. Tulajdonképpen idáig még logika is van benne... Ja, és a közös jelölt természetesen ne legyen politikus, mert vannak itt »független szakértők« (muhaha). (...)

Fletó beüzemelte az iroda sarkában a casting couch-ot, de ennek a következményei még beláthatatlanok. A listán végignézve valami azért közös a »jelöltekben«, mégpedig hogy egyikük sem miniszterelnöki alapanyag. Sem (nagy)politikai rutin, sem hátország, de még csak a poszthoz elvárható bolhafasznyi karizma sem adatott ezeknek az embereknek. Ebből következik, hogy Gyurcsány sem gondolhatja őket komolyan. Szegények önhibájukon kívül egy félnótás paprikajancsi szarkavarásának egyszerű eszközei.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2013. december 12. 11:57
Kicsit kezd elegem lenni ebbol a politikai valovilagbol ami megy a ballibaknal, akit kiszavazott a kozonseg, az huzzon haza a villabol.
kukagyerek
2013. december 12. 10:38
Gyerekek! Már egy éve megmondtam, hogy a gyarmattartók listáján Ferenc előbbre van mint a többi "demokrata" kiszolgáló - beleértve Orbánt is. Úgy látszik, kezd beigazolódni a feltevésem.
tango47
2013. december 12. 09:49
Tök mindegy ki szerepel a névsorban. Ha esetleg valaki sikert érne el, a Feri majd megpuccsolja!
trespass
2013. december 12. 09:48
Kicsit spétes ez a cikk, nem? Jobb helyeken már a cáfolat cáfolatánál tartanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!