2013 Magyarország sikere

2013. december 15. 16:24

2013-ban pontosan azt kaptuk, amire számítani lehetett. Egy hatalmas kabaré volt az egész év politikai és gazdasági szempontból, ami számos esetben hozott megbotránkozást, csakúgy mint egy mosolyt. Kétségtelen, hogy az Orbán-kormány kezében tartja a hatalmat, nélküle semmi sem történhet ebben az országban.

2013. december 15. 16:24
Szarvas Norbert
IFL, az őszinte gazdaság

„Idén többek között láthattuk, ahogyan a kormány betör a telekommunikációs piacra, láthattuk Matolcsy új arcát és szembesülhettük a nemzeti dohányleszoktatással. 

(2013.03) Kiderűlt, hogy a hülyeség pozíció és nem emberfüggő- Matolcsy az új jegybankelnök

Matolcsy Györgynek sikerült az elmúlt években betöltenie a Hofi által itt hagyott űrt, ami a humort és öniróniát illeti. Ez a kétségkívül gazdaságilag túlképzett ember a Fidesz kormány alatt ez idáig saját maga paródiája volt, aki a  hormontúltengésben szenvedő tiniket megszégyenítő magabiztossággal csinált bolondot magából, tette értéktelenné a nemzetgazdasági miniszteri pozíciót és hozta vissza a világ színpadjára a magyar humort. Kódneve: Unortodoxia (...)

(2013.03.15) A kormány felfedezte magának a telekommunikációt.

Ez a nap az év és talán az elmúlt 23 év legsötétebb napja volt a magyar nép számára. A reménytelenség, magára hagyatottság és a kormány töketlensége volt éppen terítéken, miközben emberek ezreinek az életével játszottak. (...)

(2013. 04) Rezsicsökkentés első fázisa, amit azóta követett még 1-2-3 lépés

(...) A nagy nemzeti rezsicsökkentés. Idén csak úgy röpködtek a -10%-ok, amik bizonyos választói bázisok soha nem látott elégedettségét eredményezték. (...) de még mindig nem akarja nagyon senki belátni, hogy ezek a rezsicsökkentések sokkal többe kerülnek az emberek számára, mint amennyit a spórolás jelent. (...)

Stadiont és cirkuszt a népnek!

Orbán Viktor szereti a focit, ezért a Fidesz is szereti a focit. Ráadásul egy bizonyos megalománia is megfigyelhető, hiszen Felcsútra arányaiban drágább stadiont építenek, mint amennyibe az olasz többszörös bajnok Juventus modern stadionja került. (...)

Nemzeti dohányboltok a választási propaganda legújabb vívmányai

A rendszerváltás utáni legnyilvánvalóbb csibészséget követték el, amikor a dohányárusítást (mint az egyik legnagyobb biznisz) jogokhoz kötötték és a forgalmat beterelték az árusításra létrejött nemzeti dohányboltokba. Eredménye az addig tradicionális trafikok csődbe vitele, több tízezer ember elbocsájtása, a dohányból származó drasztikus adóbevétel csökkenés, és a »haverok« jóllakatása.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felebarát
2013. december 16. 10:48
főleg em M0 szakasz eléggé olyan helyen megy át, ahol régészeti feltárásokat kéne csinálni
Felebarát
2013. december 16. 07:00
http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/itt_vannak_a_friss_szamok_magyarorszag_nem_teljesit_jobban.571852.html ejnye...valaki megint ferdit
HSL
2013. december 16. 05:45
siker, vagy sieg, vagy mi: http://www.origo.hu/itthon/20131215-toroczkai-laszlo-nyerte-az-asotthalmi-valasztast.html?sec-1 oooooooops, ezek sem látják a jobbanteljesítést
S0ma
2013. december 15. 21:35
Szar vas megtalálta megint a bögréseket. Gyülekeznek, nyáladzanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!