Orbán és Simicska megérdemli a jólétet. És mi van másokkal?

2014. január 21. 20:45

Előbb-utóbb megunja a magyar társadalom is ezt a baloldallal való riogatást, és rájön, hogy az elmúlt négy évben akárhonnan is nézzük, a Fidesz kormányzott.

2014. január 21. 20:45
autognomia
Hacsaknem

A gyengébbek kedvéért tartott plakátértelmező, kétszereplős monológ nem azért bír felháborító erővel, mert a gyurcsányozás magasiskolájának szellemében mondjuk még a magánnyugdíjpénztárak kifosztását is a legfőbb bohóc számlájára írta, hanem azért, mert olyan primitív szentenciákat fogalmaz meg egy magát állítólag politológusnak tartó meggyőződéses CÖF-ös hangján keresztül, amelyeket nyugodtan sértőnek érezhet magára nézve bármely állampolgár, akinek van bátorsága összehasonlítani különböző kormányzati ciklusokat.

A magyar emberek elitellenességével, és kádári reflexeivel való manipuláció ugyan szép próbálkozás Fritz részéről, a Fidesz uzsorázó, oligarcházó, bankározó kormányzati retorikájának fényesre mosási kísérlete pedig majdhogynem briliáns húzás, de én valamiért nem értem, hogy ha Simicska kormányzat hátán történő meggazdagodása a világ legtermészetesebb dolga - nehogy már szegénynek egy lakótelepi panellakásban kelljen szorongania, Orbán Viktor szomszédságában - akkor Bajnai vagy Gyurcsány meggazdagodása miért üti ki a biztosítékot a nemzeti oldalon?

Nem gondolom, hogy ma Magyarországon csak korrupció, csalás, lopás, rablás útján lehet meggazdagodni. Nem állítom, hogy az MSZP berkeiben mindenki a tisztesség és becsület megtestesítője volna, de ne próbáljuk már ilyen arrogáns módon tisztára mosni a trafik- és földosztás, vagy Paks körüli kormányzati disznóságokat, nem beszélve a Simicska cégei által számolatlanul elnyert liciteket, pályázatokat. Az emberek lelkére és erkölcseire való apellálás szép dolog, de a korrupció, csalás, lopás, meggazdagodás továbbra sem jobb- vagy baloldali elköteleződés kérdése.Bármit is gondol erről a CÖF, remélhetőleg a kétszobás panellakásban nyomorgó magyar emberek zöme is tudja ezt. Bohóckodás, ide vagy oda előbb-utóbb megunja a magyar társadalom is ezt a baloldallal való riogatást, és rájön, hogy az elmúlt négy évben akárhonnan is nézzük, a Fidesz kormányzott.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispufi
2014. január 22. 10:24
na, ti meg most akkor négyévezni fogtok, hülyegyerekek? szerintem amúgy mindenki tudja, ki kormányoz éppen. meg azt is, hogy előttük kik, és hogy mit is köszönhetünk nekik...
hátakkor
2014. január 22. 07:24
Az unalom az ál-baloldal csodafegyvere.
Sulammit
2014. január 22. 01:59
A kétszobás panellakásokat 30 éve építették. Honnan veszed, hogy nyomorognak benne az emberek? Miért bajod, ha magyar vállalkozo nyer és nem izraeli visz mindent? Igen tudjuk, hogy a Fidesz kormányzott, és ezzel nincs is gond.
ballada
2014. január 21. 23:40
Kommenteket olvasva ismét az mszp hódolók bizonytalanodtak el ,akiknek az útjuk jobbikba vezet mint csalódottak ,de még ott van az lmp-szdsz birokra megy két párt a csalódottakért.Fidesznek stabil szavazó tábora van ,,ahogyan megalakult a gyf bajnai házi paktum egyre több lesz a bizonytalan a baloldalon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!