Nem Big Money Összefogása csap le Gyurcsányék Összefogására

2014. január 28. 09:10

Szepessy, aki most az ellenzéket csicskáztatná, Monok egykori polgármestere, a szociális kártya megálmodója.

2014. január 28. 09:10
Dedics Zsigmond
Mandiner

„Valóság ez, nem nyitok vitát,
Ogli G, Big Money VARÁZSLATOT CSINÁÁL!″
(Ogli G: Szerelmes leszel)

Tavaly júniusban, a fergeteges Jól alszik, Viktor?! beszéd után – csekély politikai érzékről téve tanúbizonyságot – arra tippeltünk volna, hogy a 2014-es kampányban a legmulatságosabb pillanatokat az 1 százalékos támogatottság alá támolygó Gyurcsány Ferenc mind tébolyodottabb, nyüszítést és őrjöngést vegyítő performanszainak köszönhetjük majd.

Aztán feltűnt a színen Szepessy Zsolt, az Összefogás Párt elnöke. Szepessy, aki most az ellenzéket csicskáztatná, egyrészt Monok egykori polgármestere, a szociális kártya megálmodója; másrészt művésznevén Big Money, a magyar hip-hop szcéna erős mezőnyének vitán felül legstílusidegenebb szereplője, a legendás Ogli G Társa (tévedtünk, lásd a frissítést – a Szerk.).

Hiába emelt az ügyészség vádat a kiváló rejtői figura ellen, Szepessy elkerülte a börtönt, és most a félhomályból előrobbanva az Összefogás Párt elnökeként ő vádolja Mesterházy, Bajnai, Gyurcsány, Fodor és Szabó Összefogását, mégpedig azzal, hogy lenyúlták az „Összefogás” nevet, a szavazók tömegeit szippantva el ezzel.

„Elrabolták nevünket és ezen bűnös úton szerzett név kampányban történő használatával könnyen megtéveszthetik azokat, akik ránk akarnak szavazni és mi így szavazatokat veszíthetünk” – panaszkodik. Aki beszáll a kampány-legviccesebb-akciója versenybe, annak mostantól ez a mondat lesz a zsinórmérték. Nehéz lesz überelni. László Andrásnak azért valószínűleg sikerülhetne, ha újra életet lehelne az 1993 megalapított, de az ideológiai viták súlya alatt 37 nap múlva összeroppanó, Pannon Liga nevű ultradextro-conservativ pártot.

Idézzük fel ezen a szép napon a Nagy Mecénás által promotált legizmosabb Ogli G-klipeket.

A Pénteken Berényben bemutatja, milyen a baloldali ellenzéket megszégyenítően széles körű, trú összefogás Ogli G, Big Money, a jász lányok és egy Berénybe importált kötelező feka együttműködésében:

 

A High Rollers-ben van minden: hónaljkutyás Yanke-E, Karsai Zita, 1:10-nél fekvőtámasz-bemutató. A jobb részeknél Money is bekacsint, Ogli flow-ja pedig szokás szerint üt.


Végül pedig minden idők egyik legkínosabb tíz másodperce 1:25-től:



Frissítés: Időközben elértük Ogli G-t, akitől megtudtuk, hogy Big Money nem azonos Szepessy Zsolttal. Hibáztunk, amiért az érintettek, elsősorban Szepessy Zsolt és Big Money elnézését kérjük. Ennek megfelelően a poszt címét is megváltoztattuk – a Szerk.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
neeskens
2014. január 28. 11:14
Egyszerű, ki kell bővíteni az Összefogást és bevenni Ogli G-t Fodor Gabi, BIGMONEY-t meg Kunczemackó helyett. Annyi támogatót tuti hoznának.
S0ma
2014. január 28. 10:39
Ki a francot érdekel bármelyik celeb és annak műkínja? Az meg evidencia, ha már van egy szervezet, amit úgy hívnak, hogy "összefogás", akkor azt úgy hívják, mást meg nem hívhatnak úgy. Oszt annyi. Elég mindkét alakulatból.
Nemzeti Mutyikos
2014. január 28. 10:22
a raj fideszesek itt is tancolnak: http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/t_ku-medium/19dx3i392xwidgif.gif
buckafej
2014. január 28. 10:17
Hú, tényleg. Nagyon kemények ezek a fiúk. :) Én is megnéznék egy rap csatát Dopeman és Ogli G-Big Money között. Döntsön ez az Összefogás névről!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!