Mondom Bogart, nem Bajnai!

2014. január 07. 15:47

Derék Gordonunk új kampányfilmjében Humphrey Bogart magyar hangja a Casablancában.

2014. január 07. 15:47
Joliet Jake Blues
Tutiblog
„Játszd újra Bajnai! Remek alakításod örökre emlékezetes lesz a vakbelünknek. Mert derék Gordonunk új kampányfilmjében Humphrey Bogart magyar hangja a Casablancában. Nem, nem a Túl a barátságont vették elő. Az is vicces lett volna, de nem ennyire. Bajnaink érezhetően nem járt beszédtechnikára, az iskolai magyar órán is monoton mondhatta az Anyám tyúkját, mint Pelikán a Tanúban. Nézed a rövid részletet minden idők egyik legjobb és leghíresebb filmjéből, látsz egy igazi férfit és hozzá szól a Bajnai. Szépen, hangsúlyok nélkül, picsogva. Hogy lelki szemeid elől eltűnjön Bogie szeretni való markáns pacekja és megjelenjen helyette Gordonka, enyhén bordós hajfestékével, bután pislogó malacszemeivel. Innentől Szikora Robika lesz majd a Stalone magyar hangja.”
 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orion
2014. január 08. 11:30
Újra láthatóak! :)) http://www.tutiblog.com/2014/01/nagyon-durva-gordon-tisztesseges.html (a cikken belül vannak)
flyb
2014. január 07. 20:42
Csak egy tahó, bunkó senki írta ezt a mocskot, aki nem bírja elviselni az intelligens és nagy tudással rendelkező embereket, mert azt a szintet soha sem tudja,tudta elérni még álmában sem.
orion
2014. január 07. 17:31
Kár, hogy nem mentettem le tegnap. A fészen láttam mind a hármat, nagyon kínosak. Rick vedel és bagózik, mint állat és közben leváltja a zorbánt. Ez a szöveg mindig ugyanaz volt, a három másik (Ilsa, Victor Laszlo meg az a zsidó csajszi, aki útlevelet akar)megfogalmazza a kévánságait, miszerint azt tanul, amit akar, juszt is(zsidólány), rendes adófizető akar lenni(Victor), hogy Ilsa mit akart, arra nem emlékszem, tán változást en bloc. Egetverő baromság, ráadásul a Casablancát gyerekkorom óta imádom, ezért triplán haragszom. Kicsit morfondíroztam, miért nyúltak hozzá és gyalázták meg, azt hiszem, rájöttem. Itt ez, biztos a választási győzelem estéjére szinkronizálták volna: http://www.youtube.com/watch?v=AY62QByUYJQ Úgy 1.20-ig. Van benne kaszinó is, pezsgő is, tánc is:)
kamasuka
2014. január 07. 16:30
Már nem elérhetőek. Valakinek nincs meg? :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!