Zuhanyzás közben arra gondoltam, hogy az Összefogásra kéne szavaznom

2014. január 29. 15:41

Egészen az utóbbi évekig úgy éreztem, hogy lényegileg tök mindegy, melyik párt kormányoz, majd azt, hogy jó lenne, ha a Fidesz ellenében lehetne valakire szavazni.

2014. január 29. 15:41
Lang Ádám
Cink

Ahogy a rendszerváltás után fennmaradó MSZP és a nevét megtagadni kényszerülő LMP megmutatta, nulláról semmit se lehet elkezdeni. Van két szuper pártunk, az MSZP és a Fidesz. Ez van. Valamint vagyok én, aki Európai Uniót szeretnék, nem szovjetet, sem pedig egy autonóm, frusztrált, nyugdíjas zárványállamot, amerre a Fidesz és a Békemenete kacsintgat. Hogy azért van ez így, mert Nyugat-Európát jobban szeretem, mint Oroszországot, vagy azért mert úgy gondolom, hogy Ukrajnától kezdve az Arab Világig minden kultúra természetszerűen a nyugati minták irányába tart, vagy csak azért, mert ezt a cikket is Tel-Aviv pénzeli, az tök mindegy. Ez maradjon az én belső fülkém titka.

Szóval, amikor zuhanyoztam, arra gondoltam, hogy ha már itt van ez az MSZP, akkor kezdeni is lehetne vele valamit, ahelyett, hogy mindenféle ideákat kergetnék, meg a játszin sörözve katolikus baloldalakról elmélkedék. Az úgy nyilván nem perspektíva, hogy van ez a régi, bukott emberekből összeszedett válogatott, az Összefogás, én meg szavazok rájuk. Viszont, ha onnan nézem a dolgot, hogy minden párt a ráadott szavazatok statisztikai összessége, akkor az már némiképp árnyalja a dolgot. Efelől nézve az MSZP azért nyugdíjas párt, mert öreg kommunisták tartják el őket. Viszont, ha odaállna mögéjük teszem azt, egymillió fiatal, hát izé, nézzetek már rájuk, ezek a faszunkat is leszopnák.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2014. március 24. 14:46
4 évente zuhanyozik?
peninsulavaldes
2014. március 24. 14:41
nekem fürdés közben sosem jut eszembe egyik párt sem..
Peter8811
2014. január 30. 11:55
Langadamról nekem inkább a lankadalom jut eszembe és nem a zuhany alatt.
kitiltott
2014. január 30. 01:49
azt inkább elhinném hogy a slozin ücsörgés közben ugrott be neki.. biztos a szagról hogy is van a mondás a kaki akkor is kaki marad ha két kaiból áll össze meg ha háromból akkor is.. Összefosás ,Összefosás, Összefosás van még kérdés Ildikó?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!