Szinglihordák újratöltve

2014. január 28. 10:10

Mindig is voltak, akik nem akartak gyereket. Mond valamit az a szó, hogy APÁCA? Na térdre, imához!

2014. január 28. 10:10
Tóta W. Árpád
hvg.hu

„Pongráczné belecsapott a lecsós méhlepénybe, és megmondta kereken: aki nem vállal gyereket, az megérdemli, hogy pszichológushoz járjon, az voltaképpen deviáns, és talán egyenesen azért dönt így, hogy megnehezítse a KSH Népességkutató Intézetének dolgát, amelynek Pongráczné az igazgatóhelyettese. Ugyanis mint tudjuk, a csecsemőknek elvileg kedvet kellett volna kapni a megszületéshez ebben a rezsicsökkentett tejjel-mézzel folyó hazában, de ehhez képest a demográfia kábé akkora kudarc ebben a ciklusban, mint Devizafalva. Hát mit mondjon most a lojális demográfus a munkaadójának? Hogy el tetszettek kúrni? Inkább legyen valaki más a hibás, nem?

Mert a rohadék szinglihordák még mindig nem szülik tele a Kárpát-medencét. Ami egyébként különös, ilyen tudós asszonyhoz méltó feladvány, hiszen egyrészt nem is igazán létezhet olyan, aki nem akar gyereket, közben meg még sincs elég gyerek.

A tejesbüfiként feltörő kinyilatkoztatás nyomán elindulhat újra a kampányidőszakok kedvelt vitája, amit Mikola doktor az örökzöld "szinglihordák" kifejezéssel vezetett fel nyolc éve. A teleszüléspártiak pedig már fenhetik az érveiket, miszerint igenis az a normális, ha a nő anya akar lenni, mindenki más pedig züllött elhajló, aki megérdemli a pszichiátert, miattuk döglődik Mária országa meg a Hagyományos Értékek, és ez az egész az individualizmus, a liberalizmus meg a kommunizmus miatt van. Vissza kellene térni a konzervatív életvitelhez, blablabla.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
locsaba
2014. január 28. 23:01
barom
Peter8811
2014. január 28. 13:27
Tota elfogyott az árpád? Termessz buzát!
balbako_
2014. január 28. 13:04
Az antiapáca anyád te szartúró!
Wagner Hopkins
2014. január 28. 11:53
Azóta valósággá vált szegény Mikola rémlátomása. A budapesti éjszakákat ordenáré, harsány szinglihordák járják. Aztán vagy hazajutnak, vagy megosztják eltünésüket a faszbukfaszkalapok. Gyereket nem hordanak ki, mert ahogy ők csinálják, úgy nem lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!