Három szóban

2014. január 04. 11:33

A Fidesz jobban teljesít. Háromszavas a kommunikációs tér. A bonyolult nem menő. Az egyszerűség a lényeg. Simplicity, you know.

2014. január 04. 11:33
Várkonyi Iván
NOL

„A Fidesz jobban teljesít. Háromszavas a kommunikációs tér. A bonyolult nem menő. Az egyszerűség a lényeg. Simplicity, you know. A számok mellettük vannak. Csak a magyarázatok nem. De az kit érdekel?

Nem hamisítanak statisztikát. Valóban négymillió a foglalkoztatott. Kétszázezerrel több, mint négy éve. Valójában új munkahelyből nincs ennyi. A statisztika részleteiben a lényeg. A közmunkásoknál, a külföldön dolgozóknál. Ők javítják az adatot. A kormány érdeme mindkettő. Ez nem vitatható. Miattuk mennek külföldre. Ők képzik a munkanélkülieket. Szótagolással – kötelező az álmunka. Különben feleanynyi a segély.

Egyértelmű eredmény a hiány. Lefaragták, ahogy kell. Tartották a célt, sőt. Mindegy, mi volt az ára. Huszonhét százalék az áfa. Fizetjük a tranzakciós illetéket. A biztosítási adót. A távközlésit. Az energiacégekét. Mert nincs ingyenhiány. Az állam többet vesz el. Mindenkitől. Rátelepszik a gazdaságra. Megfojtja. Elveszi a növekedés esélyét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1istvan
2014. január 05. 10:59
négy négyszavas. 1. a 2. fidesz 3. jobban 4. teljesít érdekes ezután iván, hogy miket mondasz?
mustarharmas
2014. január 04. 20:47
Csípem, amikor kulturális antropológia szakkörös jóemberek magyaráznak a közgazdaságtan összefüggéseiről. Lefordították neki egyszerűre, az ő dolga pedig az ismételgetés. ....
Peter8811
2014. január 04. 19:01
Iván Baszd ki, így van! Milyen hosszú volt a: Nem lesz gázár emelés lassan mondom hogy Orbán Viktor is megértse szlogenetek? Mire Lendvai Ildi néni kimondta az 50 filléres vizet 1800 Ft adták nálunk. Persze nem te vagy a hibás hogy a NOL-hoz álltál nem tudtad, hogy szar lesz!
Monkey4you
2014. január 04. 18:37
A takony elönti a pofádat, akkora taslit kapsz mindjárt, ha nem tusz négyig számolni sem te szerencsétlen marha!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!