Kósa Lajos őszödi beszéde

2014. február 25. 10:26

Lajosunk miért nem a parlamentben szembesítette beszédével Gyurcsányt? És egyáltalán mi volt a célja a Fidesznek a beszéd nyilvánosságra hozásával a botránykeltésen túl?

2014. február 25. 10:26
autognomia
Hacsaknem

„Ha egyszer az elmúlt négy év minden egyes pillanatát, minden egyes kormánypárti megszólalását áthatotta az elmúltnyolcévezés miért pont a kampányban ne kerülne elő ez a hálás, a napi kormányzati moralizálásra és szemfényvesztésre kiválóan alkalmas, örökzöld, porosan 8 éves sztori?

Másfelől viszont ha Kósa elvtárs 2013 szeptemberében nyújtott ironikus alakítását vesszük figyelembe, amely megnyilatkozásával hevesen elutasította, hogy köze lenne a beszéd kiszivárogtatásához, érthetetlen ez a mostani kiszólás. Ez a szánalmas, papagáj üzemmódba kapcsolt, lapos gyurcsányozás.

Nem zárójel: amennyiben a választási kampány vadhajnalára időzített Gerilla jelentés Fideszre vonatkozó megállapításai helytállóak, egyre világosabb, hogy az akkori ellenzék egyszerűen csak olcsó botránykeltésre, tömeghisztéria szítására használta a kezébe került őszödi beszédet. Pedig lett volna más lehetősége is. Ugyanis bármely parlamenti pártnak kötelessége a kormányt valamennyi arra érdemes cselekedetéért felelősségre vonnia a parlamentben. Engem az érdekelne e szenzációsnak és meghatónak alig nevezhető vallomáson túl, hogy Lajosunk miért nem a parlamentben szembesítette beszédével Gyurcsányt? És egyáltalán mi volt a célja a Fidesznek a beszéd nyilvánosságra hozásával (kiszivárogtatásával?) a botránykeltésen túl? Konkrétan: Kósa Lajos miért titkolta a 2014-es parlamenti választási kampány startjáig, hogy tőlük került a sajtóhoz a beszéd?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fofo
2014. február 25. 18:32
És egyáltalán mi volt a célja a Fidesznek a beszéd nyilvánosságra hozásával... Pont az, ami a ti agyondédelgetett Nav-botrány kirobbantójának. Bár van némi különbség a két dolog között, a Fidesz tényeket, a Horváth (?) meg feltételezéseket hozott nyilvánosságra. Ilyeneket egyébként én is tudok mondani. Pld Az orvosok, a fodrászok, a taxisok, a pincérek, a benzinkutasok, stb sok százmillió adózatlan borravalót raknak zsebre, a kisvállalkozásoknál alkalmazott munkavállalók nagy része zsebbe kapja a fizetése felét, ezzel több száz millió adóval rövidítik meg az államot. Na ezeket a vádakat próbálja valaki is megcáfolni!
elfelejtette
2014. február 25. 18:03
Hát ez k.... jó. Nem akarták, hogy az őszöd beszéd legyen a fő téma, most meg már ők nyomatják minden csatornán. Megint azt hiszik, mint amit hittek 2006 őszén, hogy ha sokat pofáznak a körülményekről, pozitív kicsengésű lesz az egész. Ekkora hülye agyatlan droidokat nem hordott a hátán a föld.
kuwiq
2014. február 25. 17:52
Bakker, ezek annyira idióták, hogy az már felügyeletért kiált! Ezeknek a mókusoknak nem szabad önálló döntést hozniuk, mert még magukra is veszélyesek!
balbako_
2014. február 25. 14:31
Ez is döglött ló, hiába sarkantyúzzák...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!