Szegedi Csanád beszállt a rasszizmus elleni harcba

2014. február 28. 10:39

Nem az Európai Bizottságot kéne ebben a semmitmondó levelezési eljárásban kérdőre vonni, hanem talán otthon, az egykori bajtársakat kellene jobb belátásra buzdítani.

2014. február 28. 10:39
EUrologus
Index

„Az EUrologus az első mondat olvasását követően visszaült a székre, és tovább tanulmányozta a szöveget, miszerint: »a magyarországi Jobbik és a görög Arany Hajnal megnyilvánulásai magukban hordozzák az erőszakot, mások kirekesztését és az antiszemitizmust is, amelyekre az Európai Unióban számos példát látunk nap mint nap.«

Szegedi Csanád sajnos arra nem tér ki kérdésében, hogy ő ebben milyen szerepet játszott. Lehet, hogy hitelesebb lett volna az egész levél, ha erről a részletről nem feledkezik meg. Pedig ő is felismeri, a szélsőségek elleni küzdelemhez bátorság kell: »A szélsőjobboldali szervezetek térnyerése hatalmas veszélyt jelent egész Európa számára, és csak bátor politikai lépésekkel lehet egységesen fellépni a gyűlölet ellen és az emberi jogok feltétlen tisztelete mellett« – írja a bizottsághoz írt kérdésében. 

Az EP-képviselők írásbeli kérdéseire egyébként a bizottsági adminisztráció köteles válaszolni. Jelen esetben a papírtologatáson kívül más praktikus haszna nincs az eljárásnak. (...)

Az EUrologus csak üdvözölni tudja, ha egy magyar EP-képviselő fellép a rasszizmus és az antiszemitizmus ellen, különösen ha volt jobbikos az illető. De nem az Európai Bizottságot kéne ebben a semmitmondó levelezési eljárásban kérdőre vonni, hanem talán otthon, az egykori bajtársakat kellene jobb belátásra buzdítani. Úgy jönne el a valóban szebb jövő.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mucius Scaevola
2014. március 01. 04:06
Szegedi Csanád beszállt a rasszizmus elleni harcba. Vágási Feri pedig beszállt a zinternetbe.
ottapont
2014. február 28. 23:06
Megtalálta a legjobban jövedelmező kukafedelet. Éhen már nem hal.
Ouroboros
2014. február 28. 19:16
http://youtu.be/wl_auj1ybVA Az ilyenekért érdemes Nerisztánban élni. Egyszerűen fölülmúlhatatlan.
antioxi
2014. február 28. 16:18
Lehetséges, hogy Szegedi izraeli ügynök (volt)?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!