Újabb akadályok

2014. március 25. 19:48

Erős a gyanú, és számos bizonyítéknak látszó tárgy van arra, hogy a kormány által elfogadtatott választási rendszert csalások szegélyezik.

2014. március 25. 19:48
Bajnai Gordon
Facebook

„A Fidesz bizniszpártok, kamupártok, szatellitpártok segítségével állít újabb akadályokat a kormányváltó akarat elé, és megpróbálja a választásokon a polgárok információhoz való jutását korlátozni, akaratukat megmásítani. Erős a gyanú, és számos bizonyítéknak látszó tárgy van arra, hogy a kormány által elfogadtatott választási rendszert csalások szegélyezik. Ebben a tisztességtelen rendszerben kell a jelöltjeinknek megküzdeni a pénzben dúskáló, közpénzen meghízott, fideszes oligarchák által támogatott alakulatokkal.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2014. március 26. 12:41
Erős a gyanú, és számos bizonyítéknak látszó tárgy van arra, hogy a kormány által elfogadtatott választási rendszert csalások szegélyezik. " Erről ron Werber tud bővebbet: "...Minden egyes választáson CSALTAK a SZOCIALISTÁK Pest megye 6. választókerületében – nyilatkozta csütörtökön a Hír TV Célpont című műsorában Bácsics Gyula, a helyi választási bizottság MSZP-s alelnöke. Bácsics kifejtette: az úgynevezett „láncszavazásra” 2002-t megelőzően is volt példa, de igazán az előző országgyűlési választásokon terjedt el, amikor is Ron Werber, a szocialisták izraeli kapmánytanácsadója magyarázta el, hogyan lehet ezt úgy kivitelezni, hogy ne legyen feltűnő. A láncszavazásos csalás lényege, hogy a láncban az első szavazó bemegy a szavazókörbe, felveszi a lepecsételt szavazólapot, majd a fülkében elrakja, és csak egy üres borítékot dob az urnába. A lepecsételt üres szavazólapot pedig elviszi magával az MSZP által berendezett központba, ahol beikszelik rajta a szocialista pártot, illetve jelöltjét. A következő lefizetett szavazó ezt a már kitöltött szavazólapot viszi magával a szavazókörbe, ezt teszi be a borítékba, amit az urnába dob, majd a kapott lepecsételt üres szavazólapot megint csak kicsempészi. – A szavazópolgár „addig nem kapta meg a pénzét, amíg az üres cédulát nem hozta vissza” – mondta el Bácsics..."
Búvár Kund
2014. március 26. 09:21
Politikusnak látszó marha.
doncamillo
2014. március 26. 08:15
Savanyú a szőlő:-)))
Jason Bourne
2014. március 26. 08:07
Olyan a választási rendszer, hogy az győz, akire több állampolgár szavaz. Győzzétek meg a szavazók nagyobb részét, hogy ti vagytok a legjobbak és ennyi. A többi csajos hisztizés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!