Túl sokáig volt béke...

2014. március 06. 14:43

Sorra bukkanak elő a megdöbbentő dokumentumok az ukrajnai eseményekről, amelyek egyre kevésbé látszanak forradalomnak, s egyre inkább egy kívülről vezérelt államellenes puccs képét mutatják.

2014. március 06. 14:43
Bencsik András
Bencsik András
Facebook

Repedeznek a hazugság falai. Sorra bukkanak elő a megdöbbentő dokumentumok az ukrajnai eseményekről, amelyek egyre kevésbé látszanak forradalomnak, s egyre inkább egy kívülről vezérelt államellenes puccs képét mutatják. A magyarországi média lihegői jól teszik, ha a fékre lépnek. A valóság a jelek szerint ezúttal is le fogja győzni a látszatot. A krími parlament közben megszavazta Krím visszatérését Oroszországhoz. Erre az amerikaiak egy anyahajót küldenek oda. Vajon mi a fenét akar az USA? Világháborút?

„Lehet, hogy a Nyugat kezdettől fogva Ukrajna felosztására játszik, az a célja, hogy kialakuljon egy nyugati és egy keleti ukrán állam” – írta meglepő őszinteséggel a Spiegel Online. „Inkább egy fél Ukrajna a mi oldalunkon, mint egy egész Ukrajna az oroszok oldalán? Amennyiben ez a helyzet, a német külpolitika mégis sokkal fortélyosabb, mint amilyennek Frank-Walter Steinmeier tűnik” – fejeződik be a német elemzés.

És akkor most nézzünk meg egy 3 perces filmet. Íme, az ukrán forradalom! A rohamrendőrök hagyják, hogy agyonverjék őket… Egy zászlóba öltözött ukrán még próbálja csitítani a tömeget, de őt is jól összeverik, mert a tömeg már vért akar… Különös, nem? Budapesten 2006-ban pontosan így kezdődött: agresszív csürhe, béna rendőrök… Szerencsére, nálunk más lett a folytatás.

Apropó, a napokban kiszivárgott az észt miniszterelnök telefonbeszélgetése Kathrin Ashton uniós biztossal, amelyben arról beszélnek, hogy egyre nagyobb az egyetértés arra nézve, hogy az új ukrán koalíció által felbérelt mesterlövészek lőtték mind a tüntetőket mind a rendőröket s nem Janukovics emberei. Az új koalíció pedig nem akarja kivizsgáltatni az esetet. Késaőbb az észt külügyminisztérium megerősítette, hogy hiteles a nyilvánosságra került felvétel, amiben Umas Paet közölte, hogy a gyilkos mesterlövészeket, akik egyaránt lőttek tüntetőkre és rendőrökre, közel száz ember halálát okozva, a Maidan téri tüntetés vezetői bérelték fel:

Idézet a filmriportból: – There is now stronger and stronger understanding that behind the snipers, it was not Yanukovich, but it was somebody from the new coalition.

Az erdeti filmriport: http://rt.com/news/ashton-maidan-snipers-estonia-946/

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
almafa
2014. március 07. 17:10
Ez is csak egy olyan cikk amelyik fekete-fehéren mutatja a képet. Egyébként a hivatkozott orvos - aki a Majdan egyik szükségkórházában dolgozott - cáfolta, hogy ilyet mondott volna, másrészt vicces még az a feltételezés is, hogy nem csak a sérült tüntetőket vitték oda, de a sérült rendőröket is. E nélkül pedig nincs is összehasonlítási alap. A Russia Today, az orosz kormány hivatalos angol hangja, meg természetesen egy független forrás, nemde? Szóval én egy kicsit több mértékletességet tudok ajánlani.
Valandil
2014. március 07. 08:56
Olyan szép látni, hogy az ismert haszbarások melyik oldal mellett állnak ki. :D Ha eddig lett volna kétségem, hogy ki rángatja a drótot, mostanra elmúlt volna...
mayday
2014. március 07. 08:17
írta valaki: "Mert csak ellopták a közvagyont, de a működtetéséhez már hülyék voltak." igen, ugyanaz a bolsi rendszere van Narisztánnak is, mert a közvagyonból turbózzák fel Orbánék a barátok, talpnyalók számláit, hogy aztán hajbókoljanak nekik, fizessék vissza ezt kamatostul "magánpénzből", hogy legalább a látszatja meglegyen a privát támogatásnak KELET VAN ITT IS, TÁN NAGYOBB MINT PUTYINNÁL
mayday
2014. március 07. 08:12
a Bencsik első kézből tudja, hogy 2006 bp ugyanígy történt: hátúlról vezényelte a fidesz Bencsikkel az idióta tömeget, mert vért akart látni! nem a tömeg, hanem a fidesz, mert nem tűrte, hogy 2sodszor is leszavazta az ország... akik ismerik a zavarkeltés módját, azok könnyen elemzik ugyanezt a másik országban történteket
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!