Kamu

2014. március 10. 10:08

Tényleg: az vajon véletlen, hogy pont Összefogás meg Együtt 2014 néven alakítottak kamupártokat?

2014. március 10. 10:08
Gál J. Zoltán
Vasárnapi Hírek

„Csalás, mert nyilvánvaló, hogy trükkök százaival – khm – éltek vissza a választópolgárok személyes adataival, adták-vették-cserélték-másolták az aláírásokat és az ajánlóíveket. Csalás, mert a szavazólapra felkerült kamupártok valódi célja csak és kizárólag a pénzszerzés, esetleg a választók tudatos megtévesztése, vagy netán e kettő elegye lehet. Csalás, mert ebből borítékolhatóan az következik, hogy szavazatok (tíz-?, száz-?)ezrei tévesztenek célt, nem azt a pártot erősítik majd, amelynek a politikát távolabbról figyelő szavazó szánja. Tényleg: az vajon véletlen, hogy pont Összefogás meg Együtt 2014 néven alakítottak kamupártokat? A jónevű Fiatalos Demokraták Szövetségét, netán a Magyar Polgári Platformot, vagy a Keresztények Demokrata Népi Pártját hogyhogy nem jutott eszébe senkinek idejekorán bejegyeztetni? Pedig nagy üzlet lett volna az is.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2014. március 10. 19:20
Gál.J Zolinak! Inkább arról írj hogy mi volt az öszödi beszéddel? kI ADTA ODA A fIDESZNEK tE VAGY AZ A MÁSIK GÖRÉNY főnököd!
jucidom
2014. március 10. 18:24
Szerteszét Fosás Párt sincs bejegyezve. Elnézést elütöttem Szerteszét Fogás Párt az első jobb:szélesebb rétegből tudna meríteni
nyugalmazott tanár
2014. március 10. 18:00
"Tényleg: az vajon véletlen, hogy pont Összefogás meg Együtt 2014 néven alakítottak kamupártokat?" Meg Demokratikus Koalíció, meg Párbeszéd Magyarországért? Annyi itt a kamupárt, meg kamualapítvány, hogy több a soknál. Emésztik, nyelik milliárdszámra a becsületes emberek adóforintjait.
kishusi69
2014. március 10. 17:06
a gáljé inkább arról dumáljon mit talált olyan ragyogónak gyurcsótány agymenésében
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!