Ideje bojkottálni az Irán-barát Orbán-csoportot!

2014. március 05. 19:39

A magyar politikusok trükkösen, titokban küldték el üdvözleteiket Teheránba. Ha azokat az iráni hírügynökség nem hozza nyilvánosságra, a világ nem tudta volna meg, hogy milyen mély csodálattal adóznak az iráni mullahoknak.

2014. március 05. 19:39
Lázár György
Amerikai Népszava

A Tiszteletbeli Konzulok amerikai állampolgárok, vélhetően amerikai értékeket vallanak. Itt az ideje, hogy elhatárolódjanak az Irán-barát Orbán-csoporttól. Meghökkentő, hogy a konzulok résztvettek azon az „eligazításon” amelyet az Iszlám Forradalmat olyan melegen üdvözlő Martonyi külügyminiszter szervezett.

Az Egyesült Államok 35 évvel ezelőtt megszakította diplomáciai kapcsolatait Iránnal, és az amerikai állampolgárokra kötelező érvényű törvények szabályozzák az Irán elleni embargót és szankciókat.

Mellékelten található a jelenlegi Tiszteletbeli Konzulok nyilvános listája, email címeikkel, azok megtalálhatóak a magyar Külügyminisztérium internetes oldalán is.

Kiváncsian várjuk hányan határolódnak el nyilvánosan Orbánéktól, mert jó lenne megtudni, hogy kik azok a konzulok akik továbbra is támogatják az Irán-barát magyar politikusokat itt az Egyesült Államokban.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
berzsian56
2014. március 06. 09:50
Te vagy a moszados forró drót? Látom megjött a jelentés. Nem kell aggódnod, progresszivék már szervezik a bojkottot, március 24-25 én ötszáz fekete csóka lepi el majd a várost, ötszáz rabbi érkezik szerte a nagyvilágból "megtanácskozni" ezt a tűrhetetlenül terjedó racccizmust. Ez alig , alig tűnik kampányszagú nyomásgyakorlásnak, provokációnak két héttel a választások előtt. Feltehetően csak a jó szándék és az aggódás hozza ide őket.
balaton
2014. március 06. 08:35
Nem árt visszaidézni, 10 évvel ezelőzz Kovács László gratulált az irániaknak. Erre mint mond a kedves szerző? http://kepviselofunky.blog.hu/2014/02/13/kovacs_laszlo_is_gratulalt_irannak
Peter8811
2014. március 06. 07:52
Gyuri bácsi olyan a pofád mit egy rózsaszínre sült moslékevő disznóé.
balbako_
2014. március 06. 06:54
Minden balliberális megnyilvánulásból kilóg a kommunista ördögpata. Ez a fasz a Brezsnyev doktrina gyermeke, melynek lényege a szocialista országok kötelezően képviselik a Szovjetunió álláspontját. Csak most Moszkva helyére Washingtont, vagy Brüsszelt vizionálják. Posztkomcsi csürhe!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!