Gonosz dolgok

2014. március 19. 12:38

Giccsmúzeum kell nekünk, hogy ne az egész ország legyen az.

2014. március 19. 12:38
Tóta W. Árpád
hvg.hu

Az osztrák kiállítás a Bécsi Bútormúzeumban található, amely állami intézmény. Ám ennek ellenére szívbaj nélkül teszik közszemlére és egyben köznevetség tárgyává a császári udvarból előtúrt, vastagon aranyozott szörnyűségeket, és emiatt senki sem kiált hazaárulást, hanem belátja, hogy bizony Sissi körül is vígan tenyészett az ízléstelenség.

A magyar giccsmúzeumot, ha létrejön, független mecénások fogják létrehozni, és biztosan nem az Emberi Erőforrások Minisztériuma. Már csak azért sem, mert nem lehetne teljes az Alaptörvény festményei és a német megszállási emlékmű makettje nélkül. Azokkal együtt, és a magyarság eddig felhalmozott közös ízléstelenségével viszont miénk lehetne Európa legnagyobb giccskiállítása. És végre tényleg felnéznének ránk, a magyar név megint szép lenne. Úgy emlegetnének minket, mint egy nemzetet, amely képes röhögni saját magán.

Addig is röhögnek rajtunk nélkülünk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuzmics
2014. március 19. 20:06
Beteg ember!
Ouroboros
2014. március 19. 19:57
Hibátlan.
Ellensúly
2014. március 19. 18:55
Azt, hogy mi a giccs, Tóta W. Árpád és társai hivatottak eldönteni. Kizárólagosan.
1120
2014. március 19. 16:47
"MIÉNK lehetne Európa legnagyobb giccskiállítása. És végre tényleg felnéznének RÁNK, a magyar név megint szép lenne. Úgy emlegetnének MINKET ...stb." (Kiemelések tőlem.) Most akkor kikről is van szó? RÓLUNK, vagy RÓLATOK? Nem értem...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!