Baj? Tragédia?

2014. április 12. 09:44

Ott ül a bakon a hazai baloldal meg a liberálisok (ez alatt Fodor Gábor értendő), ott ül mind, és velük a megmondóembereik. Tegnap másztak ki a romok alól.

2014. április 12. 09:44
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

És odacsördítenek. Odacsördít Olga, mert Schiffernek más a véleménye emlékműügyben, mint neki. Kornis még a kilencvenes években ezt üvöltötte nekem a telefonba: „Vedd tudomásul, hogy él ebben az országban néhány tucat értelmiségi, akikkel szemben nem lehet politikát csinálni. És ha nem úgy foglalsz állást a népi–urbánus vitában, ahogy mi, akkor náci leszel!” E kornisi szentencia élő példája, megvalósulása Olga.

Odacsördít Henrik. Az igazi, tőrőlmetszett pronyó. Henrik ordibál a stúdióban a vendégével. Kérdésnek álcázott kioktatást tart, földszinteset, ócskát, primitívet, mert Henrik egy seggfej, de azt hiszi magáról, hogy ő a helikopter. Odacsördít Tibor. Egy klasszikust idézve: ő a „politikai gecizmus oltárán a főalak”. Ő az, aki hétfőn így szól: Gyurcsánynak vagy a Csillagban, vagy a Lipóton a helye. Kedden így: Egy megzakkant milliárdossal nem lehet új baloldalt építeni. Szerdán aztán szövetségre lép a megzakkant milliárdossal. Tibornak csak egy rothadó agya van meg egy elázott, mocskos lelke. Tibor lenácizza a miniszterelnököt. Tibor odacsördít. Rá kéne már lépni… (…)

Odacsördítenek. Mind. A Szabadság téren tüntetők is. Oda fog menni Szabó Tímea is, nácizni kicsit. Aztán majd hazamegy. A férjéhez. Aki a Magyar Hajnal nevű náci gyülekezet egyik alapítója. És otthon majd megbeszélik, hogy nem érdemli meg őket ez a hálátlan ország. Mert ezek ilyenek…

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2014. április 12. 14:41
Bayer írásával lehet azonosulni, sőt egyet lehet érteni. Viszont nem értem miért csodálkozik SzabóTimin. "Aztán majd hazamegy. A férjéhez. Aki a Magyar Hajnal nevű náci gyülekezet egyik alapítója." Emellett a nő mellett csak radikalizálódni lehet. Csodálkozom hogy a férje "csupán" alapítótag lett, és nem tömeggyilkos. Hatalmas önuralommal bírhat ez a férj. Szebb Jövőt!
kjkj945
2014. április 12. 13:34
Móricka a gimnáziumban: A tanító néni a tragédiáról tart órát, kéri a diákokat mondjanak példákat. A diákok sorolják: földrengés, árvíz, stb. Móricka így felel: - Otthon döglenek a nyulak! A tanító néni kiigazítja: - Fiam, ez csak baj! Tudod fiam tragédia például az, amikor Kádár elvtárs repülőgéppel megy és a repülőgép lezuhan - no érted fiam? - Igen tanár úr - válaszol Móricka. Óra végén a tanultakat összegezve így szól a tanító: - Ma a tragédiáról tanultunk, no Móricka mondjad mi a tragédia? - Tanár úr a tragédia az amikor Kádár elvtárs megy a repülőgéppel és a repülőgép lezuhan, de ez nem baj, a baj az amikor otthon döglenek a nyulak!
kukagyerek
2014. április 12. 13:29
"Ott ül a bakon a hazai baloldal meg a liberálisok" ...... Azért ülhetnek ott, mert a posztkommunista vezíred a Jobbiktól sajnálta a megosztott szavazatokat, a maszoposaktól, az elvtársaitól nem. Az volt a fontos neki, hogy minél kevesebb magyar kerüljön a parlamentbe. Szemét, mocskos fidesz! + meg aki, rájuk szavazott is.
zenebono
2014. április 12. 10:58
Nem csak Fodorról van most már szó. Bajnai maga helyett Szelényit küldi a parlamentbe. Alakul az SZDSZ frakció.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!