Egy vereség kezdete

2014. április 23. 07:24

Utólag visszanézve a baloldal választási veresége számomra 2012 júliusának tűzforró szombatján kezdődött.

2014. április 23. 07:24
Bod Péter
Bod Péter
Népszava

„A legnagyobb csalódás azonban még váratott magára. Más irányba fordítottam a vitát. Úgy érveltem, hogy óriási különbség a között, hogy valakik (szocialisták-szabad demokraták) tehetségtelenül kormányoztak, és a között, hogy valakik (Fidesz) túszul ejtik az államot és módszeresen felszámolják, kiüresítik azon intézmények sorát, amelyek a demokratikus működést szavatolják. Az előbbieknek silány produkcióra futotta felkészületlenségükből, az utóbbiak pedig hétpróbások, akik kizárólagos hatalomra törekszenek.

Csillogó értelmű, sokrétűen képzett, az utóbbi években Nyugat-Európában akklimatizálódott barátom olyan üres tekintettel nézett rám, mint aki semmit nem ért az elhangzottakból.

Innen nézve nem is olyan meglepő, ami 2014. április 6-án történt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kishusi69
2014. április 23. 18:04
Idén az MSzP a Jobbikkal küzd a második helyért. Négy év múlva az LMP-vel a harmadikért, ha még létezik egyáltalán...
tango47
2014. április 23. 16:32
Az én időmben kislétszámú osztályoknak hívták, ahol az ilyenekbe, mint a cikk írója, próbáltak valami kis ismeretet beleverni általában nem sok sikerrel.
llnnhegyi
2014. április 23. 12:11
Az mszp totális bukásának kezdete, Gyurcsány Ferenc megválasztása volt. A vége mindenféleképpen gyors önfeloszlatás lesz. Hajrá mszp!Hess!
GV0917
2014. április 23. 11:50
A bukásotok okai: A kulcsszó GYURCSÁNY! Abnormális Orbán-fóbia. Kiírt minden keresztényt. Kiírt minden NEMZETI-t! Fixa ideája a KÖZTÁRSASÁG (nyilván az 1919-es az etalon!) Aki gyűlöli Orbánt, az Egyházat, a Nemzetet, az DEMOKRATA!Minden liberális demokrata! Minden szocialista demokrata! Még a Totó kutya is! Ő maga pedig ISTEN!Narcisszosz nemzette tán? Mert még a Köztársaságnál, a Demokráciánál és Hatalomnál is jobban szereti ÖNMAGÁT!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!