Gyűlöletiparosok a balliberális oldalon

2014. április 09. 20:57

A jobboldal 2018-as kétharmada előre biztosítva van. És ez a minimalista változat.

2014. április 09. 20:57
Lovas István
MNO

„A Fidesz győzelme nem lehetett volna olyan nagy mértékű, mint amilyet a kormányzó párt a vasárnapi választáson elért, ha négy éven át nem támadta volna ádázan, szünet nélkül az Európai Unió, az amerikai külügyminisztérium, az Egyesült Államok kongresszusa, nemzetközi és nem kormányzati szervezetek, a nyugati sajtó és mindazok, akiknek hazai forrásaik ritka kivételtől eltekintve a tények elferdítésén alapuló muníciót szolgáltatták. Köszönet nekik. Tombolásuk most globális. (...)

Hol volt a nyugati kormányoktól, az ENSZ-től, az EBESZ-től és kapcsolt részeiktől az elítélés 2006 őszén? Amikor 1994 után szőnyegbombázást hajtottak végre az MTV-ben, erőszakkal lapokat szüntettek meg? Amikor az 1998-as választások idején a Fidesz szinte minden médiatámogatás nélkül indult kampányolni? Amikor még képviselőket és intézményi vezetőket is ájultra verettek, mint tették ezt Ehmann János bicskei MDF-es képviselővel 2002 tavaszán, vagy véresre verték Szász Károlyt, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének elnökét 2003 júniusában, vagy tették ugyanazt Révész Máriusz fideszes képviselővel 2006. október 23-án, vagy ígértek halállal végződő elbánást a televízió képernyőjéről újságírók ellen a száját élvezettel nyalogató balliberális média élvezetére? Vagy hazudták Mécs Imre SZDSZ-es országgyűlési képviselő vezetésével hivatalosan a Magyar Nemzeti Bank akkori elnökéről, hogy a kommunista titkosszolgálatoknak dolgozott, csak azért, hogy kimozdítsák posztjáról?

Tegnap a Galamus.hu portálon két írás foglalta el a fő helyet. Egyik címe: Kellemes pusztulást, Magyarország! A világon nincs ilyen gyűlölet, beleértve Afganisztán és Pakisztán törzsi világát. Az egymást öldöklők ott sem kívánnak pusztulást saját hazájukra.

A másik Rejtőzködők címmel jelent meg, azzal magyarázva e gyűlölettábor megsemmisítő vereségét, hogy »a nép nem rejtőzködő fele pedig háromnegyedrészt a diktatúrára vagy a fasizmusra szavazott… Ez egy ilyen ország.«

Nekik és e maroknyi hazai csoport nyugati megafonjainak ugyanakkor előre köszönjük a nép javát összeforrva tartó ragasztóanyag rendületlen szolgáltatását: a jobboldal 2018-as kétharmada előre biztosítva van. És ez a minimalista változat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elfelejtette
2014. április 10. 17:30
Egyre inkább egy begombázott, talajtveszett, agresszív szektára kezdenek hasonlítani ballerék. Nem tudom őket sajnálni azért a kibaszott nyomorért, amiben most vannak. Abszolute megérdemlik, még többet is! Megdolgoztak érte!
Pinter68
2014. április 10. 15:01
Lovas, b+! Te mersz baloldali gyűlöletiparról prédikálni, az ismert cikkeid és kirohanásaid után? Hogy nem szakad rád az ég, te görény?
oskar
2014. április 10. 12:50
"Tegnap a Galamus.hu portálon két írás foglalta el a fő helyet. Egyik címe: Kellemes pusztulást, Magyarország! A világon nincs ilyen gyűlölet, beleértve Afganisztán és Pakisztán törzsi világát. Az egymást öldöklők ott sem kívánnak pusztulást saját hazájukra. A másik Rejtőzködők címmel jelent meg, azzal magyarázva e gyűlölettábor megsemmisítő vereségét, hogy »a nép nem rejtőzködő fele pedig háromnegyedrészt a diktatúrára vagy a fasizmusra szavazott… Ez egy ilyen ország.«" Szerintem ez a szélsőlib Gyurcsánnyal Hellerrel Galamussal együtt. Ha ezektől a normális baloldal a normális liberálisok nem határolódnak el akkor valóban biztosított a Fidesz 2018-as győzelme. Mert háborúban, forradalomban a nép összezár. Schiffer András már elhatárolódott ezektől és meg is kapja mindennap. Mikor lesz itt normális Magyarország???? Az a legnagyobb baj, hogy nyugaton ezeknek a szélsőlibeknek a hangját hallják.
jobbdemokrata
2014. április 10. 08:38
http://jobbdemokrata.blog.hu/2014/04/10/quovadis
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!