Boldog pészahot kívánok!

2014. április 14. 19:58

Ez az az időszak, amikor az idősebb generáció tanítja a múltat, példát ad a fiataloknak.

2014. április 14. 19:58
Mesterházy Attila
Mesterházy Attila
Facebook

„Boldog pészahot kívánok minden zsidó honfitársamnak! Az ünnep üzenete messze túlmutat önmagán, hiszen nemcsak a zsidó nép felszabadulásáról, hanem megszületéséről és néppé, közösségé alakulásáról is szól. Ez az az időszak, amikor az idősebb generáció tanítja a múltat, példát ad a fiataloknak. Az ünnep így válik a zsidó nép történelmét gazdagító hagyomány részévé, amelyben az egymást követő generációk életmintát, tapasztalatot és bölcsességet adnak át egymásnak. Az összetartozás élménye a hagyományteremtés útján így válik a közösség minden tagja számára megélhetővé, példa- és értékteremtővé.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2014. április 15. 12:59
Ez nagyon gennyes volt meseházi!
SoukySanjay
2014. április 15. 11:48
Nagy féreg vagy te Atti.Ezért leszel eltaposva.
Sulammit
2014. április 15. 11:21
Gyurcsány karácsonykor üdvözölte a hannukát ami egyéb mellett a zsidó szabadságharc ünnepe. Március 15-én nem köszöntötte a Magyarokat ami a Magyarok nemzeti ünnepe. Fújt a szél, de attól még köszönthette volna! Se karácsonykor, se augusztus 20-án, se semmilyen magyar ünnepen. A zsidókról bezzeg nem felejtkeznek meg. Botrány! Mindjárt megszaggatom, no nem az enyémet, hanem Gyurcsány, és kecskésházi ruháját.
blaupanter
2014. április 15. 10:58
Neked is a kecskekkel.Csinalj sok gidat es tanitsd oket liberalismusra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!