Hoppálesz! – Megvédjük Pálinkaországot

2014. április 15. 09:16

Nagy igazságtalanság érte nemzeti italunkat. Elmegyünk tehát a falig. Bepálinkázva általában sikerülni szokott. Sose halunk meg!

2014. április 15. 09:16
narancsblog
narancsblog

„Nos, ha így áll a dolog, Hoppálnak meg a többi jómadárnak nemcsak az Európai Bíróság döntéséről kellene azt mondania, hogy »ostoba és a nemzeti értékeket semmibe vevő éljárás«, hanem a WHO tavalyi jelentéséről is, mely szerint a világon a legmagasabb, alkoholfogyasztáshoz köthető halálozási arány Magyarországon figyelhető meg, vagy arról, hogy egyes becslések szerint hazánkban minden tizedik ember alkoholista.

Erről miért hallgatnak? Vagy talán a pálinka már annyira »nemzeti«, és annyira »kulturált«, hogy csak bebaszni lehet tőle, meghalni nem?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2014. április 15. 12:01
Denia: igaza van! én is így látom a dolgokat. ütni a magyart, ahol csak lehet, lásd: akác-méz háború stb. vízfejek ülnek tömegsen az EU-ban!
august
2014. április 15. 11:12
A kedves érzékeny lelkűek akik a pálinkafőzés miatt ma aggódnak, és az alkoholizmus miatt, érdekes módon hangjukat se lehetett hallani, amikor a birkahodály alatt 10 ezer literszámra érlelték alkoholos cefrét, amit aztántartálykocsikkal szállítottak a palackozóba. Kuncze belügyminiszter idejéből sokan mesélhetnének ezen üzletágról, mint fő megélhetési forrásról.. Jó nagy botokkal ütötték mindig az elkövetők nyomát, csak a végtermék, az alkoholos lötty tűnt föl mindig 10 ezer lierszámra. Ma ugyanezen emberek aggódnak a pálinkafőzés miatt. Ma aggódnak egy olyan éves mennyiség miatt, mint anno egy tartálykocsi fél délelőtt lefuvarozott.
cutcopy
2014. április 15. 11:08
"a világon a legmagasabb, alkoholfogyasztáshoz köthető halálozási arány Magyarországon figyelhető meg" Hát ha a kannás fagyállós borok helyett minőségi házi pálinkát innánk, talán javulna a statisztika is..
geraz51
2014. április 15. 10:52
Az eladhatatlan,elfogyaszthatatlan gyümölcs szerintetek csak úgy rohadjon meg?Szerintem inkább a magyar narancs érett meg erre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!