UTOLSÓ ROHAM!

2014. április 06. 18:05

Orbán Viktor is megmondta, akit megharapott a kígyó, a siklótól is fél, és hogy 2002 szelleme kísért.

2014. április 06. 18:05
B. Boogieman
Tutiblog

„Orbán Viktor is megmondta, akit megharapott a kígyó, a siklótól is fél, és hogy 2002 szelleme kísért. Tegnap, a hír TV-s interjúban elmondta, hogy nem érzi még a legnagyobb támogató tömegekben sem az elszántságot, hogy valóban kiálljanak a kormány eredményei mellett.

És most vessünk számot mi is. Itt a Toronyházban jókat szoktunk veszekedni azon, milyen pöcsök a fideszesek, milyen hülyék ezek, vagy azok, versenyben gyártjuk a mémeket a 444-gyel, hogy melyikünk aláz nagyobbat Kerényin, kapjuk a nácit, kapjuk a ballibet, közben meg igazából mi vagyunk azok, akikre ez a kormány épül. Mi vagyunk középen. Nem, nem vagyunk nácik, de arra van is megfelelő jelentkező, de nem, nem vagyunk ballibek sem, hogy az ingyen csirkefarhátot a nyugdíjasoknak hazugságával, és leitatással, láncszavazással kelljen támogatókat szerezzünk. 

Sajnos azonban a fideszesek, a mérsékeltek egyben kicsit hülyék is. Igen, be kell vallani, ha ezt mondja ránk ellenzékünk, ebben tökéletesen igaza is van. Mert képesek vagyunk azt hinni, hogy azzal, hogy 2010-ben ölünkbe hullott egy történelmi lehetőség, nem kell tenni semmit, hogy úgy kapjuk meg hitbizományba ezt az országot, mintha királyság lenne, vagy legalábbis valami szoftos gulyáskapitalizmus. Beledőlünk a közvéleménykutatók eredményeibe, kiéljük magunkat a Békemeneten, ami viselkedés igazából pont olyan, mint azé a 16 éves szakmunkástanulóé, aki ha meglát egy jó nőt és rögtön el is sül szegény.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
asi
2014. április 07. 01:42
Miközben, ahogyan élünk 25 éve, ez úgy ahogyan megy, közjogilag érvénytelenség. Tisztázni szükséges mielőbb az alkotmányossági meghatározottságokat, mivelhogy 25 éve közjogilag érvénytelenségben élünk. Ugyanis a helytálló/érvényes Közmegegyezések és garanciák nélküli, pusztán biankóra, tehát valódi felelősségek felvállalása nélküli választási felhatalmazások, eleve érvénytelenséget jelentenek. - Hibás, hiányos, korszerűtlen, tehát nem helytálló az államunk/gazdaságunk pénzkoordinációja, és ennek következtében az államháztartás nem megfelelő színvonalú finanszírozása, nem képes a jogos társadalmi igények/szükségletek kielégítésére. Újra kell gombolni az állam mellényét.
tunde04
2014. április 06. 19:07
na, elolvastam ezt a posztot! de ez meg mi ez az?
andre
2014. április 06. 18:59
az egykulcsos adorendszer(tarsad.igazsagtalansag... ) vs. rezsicsokkentesek valos johatasa....a visszavasarlasok vs. stadionok koktelja ES A kulfodi allando mocskolasokbol valoban mit LAT,ERT MEG,MIT DONT AZ EGYSZERUBB JONEP....(aprpo a legfontossabb a MNB rendkivul hatasos,ES BATOR KAMATPOLITIKAJA VOLT EDDIG...A sokszor kicsufolt MATOLCSYNAK koszonhetoen...)talan beindul a gazdasag is vegre....
Ouroboros
2014. április 06. 18:35
Ez miez? Nem lett volna valami bortermelővel egy riport helyette?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!