Köpködők

2014. május 07. 11:23

A nyál valójában nem Pásztor Istvánon landolt, hanem a nemzeti oldalon. Le kéne vonni a következtetéseket.

2014. május 07. 11:23
Bazsó Bálint
Jobbegyenes
„Rohadtul unalmas már, hogy alkalmazkodni kell néhány szerencsétlen sötétségéhez, hogy le kell menni kutyába, ha azt akarjuk, hogy felfogja az üzenetet, hogy névtelen kommenthuszárok vállalhatatlan hőbörgései miatt kell a falba verni a fejünket, hogy lépten-nyomon azt kelljen magyaráznunk, néhány szatyros félkegyelmű nem egyenlő a nemzeti oldallal. 

Nagyon egyszerű lecke ez, a társadalom tagjainak többsége meg is tanulja jó esetben otthon az anyjától, rossz esetben csak az óvodában: nem köpünk le senkit, nem lökjük fel a másikat, nem verjük agyon, nem húzzuk fel az első a lámpavasra azokat, akikről néhányan tudni vélik, hogy hazaárulók. Persze, ha Pásztor és az általa vezetett VMSZ nem 
lépett volna koalícióra áprilisban a vajdasági parlamentben a fekete öves magyargyűlölő Szerb Radikális Párt utódával, a Haladó Párttal, akkor talán a hazaárulózás is elmaradt volna.

A nyál valójában nem Pásztor Istvánon landolt, hanem a nemzeti oldalon. Le kéne vonni a következtetéseket.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szkeptikus
2014. május 07. 14:58
Szerintem a történtek értelmezése ennél bonyolultabb. "ha Pásztor és az általa vezetett VMSZ nem lépett volna koalícióra áprilisban fekete öves magyargyűlölő Szerb Radikális Párt utódával, a Haladó Párttal". Vucsics, a Haladó Párt miniszterelnöke mondta régebben: "Mindannyian követtünk el szörnyű hibákat, és én nem szégyellem ezt bevallani. Jobb utat kell találni Szerbia népének". Tudomásom szerint Vucsics 2008-ban kilépett a Szerb Radikélis pártból, annyira nem ismerem a szerb politikát, nem tudom megítélni, hogy a Haladó Párt mennyire tekinthető utódpártnak. És hogy mi tekinthető "nemzeti oldal"-nak? A Fidesz minden kétséget kizárólag. De 2002-ben, amikor Für Lajos június 4-én a parlamentben Trianonra emlékezve néma felállást kért, az akkori Fidesz Orbán Viktorral az élen demonstratívan kivonult. Van egy mondás, hogy ha valaki 40 éves korában mindenről úgy gondolkodik, mint húszévesen, akkor 20 évig hiába élt. A "nemzeti oldal" nem egy olyan precizen definiált fogalom, mint pl. a matematikában a folytonos függvény. És, mint mindennek, a nemzeti érzésnek is van egy optimális mértéke. A múlt században mondta egy politikus - nem emlékszem hogy ki: "Ha azt, amit a hazámért teszek, saját magamért tenném, akkor egy utolsó gazember lennék." A lámpavas emlegetése ebbe az irányba vezet.
OberEnnsinnen
2014. május 07. 14:15
Gaudi-Nagy: Őszintén írom, sok-sok megszólalásoddal messzemenően egyetértettem. A tegnapi eset után felmerült bennem: provokátor lehetsz. Aztán úgy döntöttem, egyszerűen besorollak a buta magyar kategóriába, ezt a fogalmat - sajnos - sokszor jogosan alkalmazzák az ellenségeink velünk szemben. Ezentúl a "köpködős Gaudiként" beszélnek majd rólad. Erre vágytál? Megkaptad.
ormányos csillós
2014. május 07. 13:53
A határon túli magyarok VEZETŐI Orbán és a zsidók felszópólányai. Ez a választáskor kiderült,de már előtte is. Jó, köpködni persze nem illik. Ennyi.
líder_máximó
2014. május 07. 12:42
A feketeöves szaerb nacionalista párt magyar megfelelője a Jobbik, nem értem Gaudit, mi a problémája?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!