Mintha elkezdeném oltogatni az Origót az Indexen

2014. június 29. 15:20

Ha jól értjük, a Pécs Ma újság úgy látja, ha már a piacon nem tudja leverni a Dunántúli Naplót, akkor a saját lapjában kezdi el gyalázni a konkurenciát. Mindezt közpénzen.

2014. június 29. 15:20
Bohus Péter
Index

„Ha jól értjük, a közvetetten önkormányzati pénzből működtetett Pécs Ma újság úgy látja, ha már a piacon nem tudja leverni az Axel Springer működtette Dunántúli Naplót, akkor óvodás módon a saját lapjában kezdi el gyalázni a konkurenciát. Mondom, mindezt közpénzen.

Persze ugyanez nagyban már lejátszódott a szemünk előtt, amikor a közel százmilliárddal kitömött közmédia arra használta a híradóit, hogy frusztrált üzeneteit megfogalmazza. Ezekben a riportokban simán leköcsögözik, akit ellenségnek gondolnak, aztán diadalmasan mutogatják, hogy ők aztán megtehetik, hiszen mindent túlélnek, az ellenség pedig jól elbukik, mintha luxusútra befizetve hatalmas teljesítménynek számítana az óceán átszelése egy óceánjárón. Nagy szám!

Az meg egyre kevésbé érdekel már bárkit, hogy ha az elferdített valóság válik normává, az hova vezet, és mennyire fogjuk magunkat a jövőben reálisan látni, mennyire butul hozzá ezekhez a cselédekhez a társadalom.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
várúr
2014. szeptember 14. 11:31
Köszönöm az infót. Ez a folyamatos ballib vinnyogás ilyenkor válik valóban kontraproduktívvá. Meglep, hogy az Index arra sem veszi a fáradságot, hogy az állításokat ellenőrizze vagy... Szimplán hörög és hazudik. Többek közt ez a gyakorlat okozza 2008 óta a sorozatos ballib taknyolást. A netkorszakban könnyen ellenőrizhető tényeket hamisítani vagy elhallgatni nem javallott. Hátha egy nap rájön az Index is (ehhez az Origonak közel egymilliárdos veszteséget kellett felhalmoznia, végül három kirúgott főszerkesztőjével belebukott. A ballibek utoljára politikai okot hazudoztak, az se jött be.
várúr
2014. szeptember 14. 11:31
A Pécs ma konkrét számokat, adatokat írt. Ezekre a hazudozó Indexes média-segédmunkás nem tért ki.
várúr
2014. szeptember 14. 11:30
Még csak annyit: az adatok szerint a Pécs ma úgy leverte az őskomcsi Dunántúli Naplót, mint vak a poharat. Az új tulajnak még a cserepeket is nehéz lesz összeszedni.
várúr
2014. szeptember 14. 11:30
Fentebb megtalálod a linket. Ne csak írogass, olvasgass.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!