Van valami végtelenül megnyugtató a takarításban

2014. június 25. 13:53

Mennyivel jobb tisztaságban élni, mint koszban!

2014. június 25. 13:53
Kerék-Bárczy Szabolcs
Facebook

„Van valami végtelenül megnyugtató a takarításban: konkrét eredménye van a munkának. És mennyivel jobb tisztaságban élni, mint koszban! A takarítás olyan, mint az életben minden: egy nagy kásahegy, amit soha nem lehet elhordani, de ott a remény, hogy talán, mégis. Mélyen filozófikus elfoglaltság. Azon sok millió honfitársamnak, akik hozzánk hasonlóan nem tudnak idén nyaralni menni, ajánlom, hogy takarítsanak sokat, és megnyugszik a lelkük.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
khomeini
2014. június 25. 17:33
Csak ennyit szeretnék mondani... http://youtu.be/kEKVLjXO2Fk
hátakkor
2014. június 25. 16:46
Sokáig tartó hosszú takarítást kívánok Szabolcs! Herényi poloskaírtást is vállal és erőnövelőt is elad.
Peter8811
2014. június 25. 16:43
Emlékszem megakartátok adóztatni a háziasszonyok második műszakját. volt ilyen szlogenetek: Egy bárci, két kerék, három adó, Négy járulék!
berzsian56
2014. június 25. 16:37
Mindössze annyi a gond, hogy az ilyen ideológiai ringispielek, mint te is, aki egy jókora dobbantással eljutott az MDF-től Gyurcsányig, egy kicsit gyorsabban termelik a szart, mint azt el lehetne talicskázni. A Los Angelesi konzuli időkből neked azért csak tellik egy kis csirkefarhátra, hiszen a bevallott kimutatás szerint is 1millió 238 ezret kaszáltál havonta. Színtiszta közpénz. Vajon hányan nyaralhatnának ma ebből? Hja, a jó képességű embereket, meg az elvtelen csicskákat mindíg jól fizették.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!