Kiskapu

2014. június 17. 08:12

A Kúria döntésének magyarra és civilre fordításán és beárazásán most sokan és lázasan dolgoznak

2014. június 17. 08:12
Kriván Bence
NOL

Akárhogy lesz is, a bankoknak a sűrűn hangoztatott arányos teherviselés jegyében újabb több százmilliárdos veszteségeket kell lenyelniük, míg a devizahitelesek ugyanennyivel lesznek beljebb. Hogy virtuálisan vagy valóságosan, az majd eldől.

A kormány az első nyilatkozatok szerint úgy értelmezi a helyzetet, hogy a Kúria megadta számára a felhatalmazást. Nem kétséges, hogy le is fog sújtani. Az őszi önkormányzati választásokon várható győzelmét látványos döntésekkel próbálja meg majd garantálni azt ígérve, hogy véglegesen rendezi a hitelcsapdából még ki nem mentettek sorsát. Ne vegyünk rá mérget, hogy így is lesz.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2014. június 17. 08:41
Bence! Miért nem azokról írsz, akik belekergették a devizáncsba, és nem hívták fel a figyelmet a veszélyekre, mint ahogy tőlünk nyugatra tették! A nagykaput nem nyitották ki nekik!
nyugalmazott tanár
2014. június 17. 08:40
Senki nem kiváncsi, arra, hogy a NOL miként ferdíti el a Kúria mondatait. Tessék úgy érteni, ahogy le fogják írni. És soha ne úgy, ahogy a bukottak félremagyarázzák - azt is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!