Az RTL Klub beárazása?

2014. június 11. 07:46

A Telekom-sztoriból láthatjuk, hogy a tőkés tulajdonosokat inkább a pénz és a profit érdekli, semmint a harcos kiállás. Van az a pénz, amennyiért eladó a csatorna.

2014. június 11. 07:46
Timár Gábor
A KARD

Persze hátradőlhetünk és élvezhetjük, hogy hogyan szívatnak egy-egy fideszes arcot, meg hogy keményebbek mint ellenzék, és tudhatjuk, hogy ez most tényleg több millió emberhez jut el, nem úgy, mint pl. ez a poszt. A dolog mindazonáltal valószínűleg nem túl veszélyes a Fideszre nézve, egyrészt mert bár erodálja a kormánypárt »nimbuszát«, nem teremt alternatívát, másrészt meg mert ennek is van határa. A Telekom-sztoriból láthatjuk, hogy a tőkés tulajdonosokat - és Bertelsmannék sem hiszem, hogy kivétel lennének - inkább a pénz és a profit érdekli, semmint a harcos kiállás. Van az a pénz, amennyiért eladó a csatorna.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
öszödibeszéd
2014. június 11. 17:40
hirtelen megtudom, milyen sivár és nyomorúságos az élete a globális és helyi médiavállalkozásoknak! Ajvé! Szemem sarkából kipottyan egy könnycsepp... és már majdnem elhiszem az egész dajkamesét
Berecskereki
2014. június 11. 17:40
"A reklámadóval rendesen nekimennek az RTL Klubnak, sőt a mai módosítóval, amely a konkurrens - és már Fidesz-érdekkörbe került - TV2-t mentesíti a sarctól, ez még egyértelműbb." Csak azért tűnik az RTL annak aminek írják, mert neki van a legnagyobb reklámbevétele. Ennek alapja nagy valószínűség szerint a céges kapcsolatokban keresendő. Nemcsak a TV veszteséges, hanem más adók is és a nyomtatott sajtó között is akad. Például a Népszabadság. Van másik! http://www.napi.hu/ado/megvan_kiket_sujt_az_uj_ado_itt_a_lista.582142.html Akkor ezek szerint a Népszabadság is kormányközeli? A linken olvasható többi is? Margit! Normális?!
emhem
2014. június 11. 13:09
http://a.te.ervelesi.hibad.hu/szalmabab
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!