Utálom a homofóbia szót

2014. július 03. 11:11

Miközben a nyugati világ üdvözli a másság eme békés, másokat nem sértő, színes megnyilatkozását, a magyar kormány hivatalos álláspontjává vált a melegekkel szembeni gyűlölet

2014. július 03. 11:11
H_A
Hacsaknem

„Miközben a nyugati világ – amely egyébként igencsak elnéző a hazai vezetéssel – üdvözli a másság eme békés, másokat nem sértő, színes megnyilatkozását, a magyar kormány hivatalos álláspontjává vált a melegekkel szembeni gyűlölet. A magyar kormány szerint e közösség tagjai aberráltak, nincs helyük a társadalomban, a szervezeteiket ki kell iktatni, ki kell csinálni. 

Riogatás és álszent felháborodás helyett oly nagyon szeretném, ha végre rend keletkezne a fejekben. Feltenném a kérdést: ha ez a beteges aberrált eltévelyedés valóban tudatos választás kérdése, ha valóban létezik a »buzilobbi«, ahogyan legfelsőbb szinteken naponta elhangzik, honnan kaptak ezek az emberek valós mintát ahhoz, hogy melegek legyenek? A szexualitásról soha nem beszélő vidéki közösségektől? Vagy felvilágosult, városi közegben élő szüleiktől? Melyik az a szülő, aki azt szeretné, hogy megvesse gyermekét a társadalom, vagy kinek minden szíve vágya, hogy őt magát a társadalom pellengérre állítsa és keresztre feszítse?

A szombatra előrejelzett eseményekkel kapcsolatban kicsit félve kérdezem: mi történik majd, ha valóban bárki feljogosítva érzi magát arra, hogy tettekben is kifejezze a melegekkel, és úgy általában a másik emberrel szembeni ellenérzéseit? És végül is, miért ne üthetnék, köphetnék le az utcán a melegeket, ha vezető magyar politikusok is elítélik őket?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
berzsian56
2014. július 03. 19:23
És tegyük föl , miért ne lenne jogom gyűlölni a melegeket? Amíg be tartom a törvényes kereteket ,és sem fizikailag , sem más törvénybe ütköző módon nem ártok nekik, addig emberi jogom gyűlölni őket. Nem szeretném , ha mások írnák elő mit kell elfogadnom, és mit nem. Mert, akkor az lenne az igazi diktatúra.
Necoure Yamakee
2014. július 03. 19:07
Ki ez az anuszrozsa vagy popsivirag nevű degenerált? Ilyen mély gyűlöletet is csak szakkonyvekben találni, miért kell eltűrni itt, emberek között?
Karbantartó9
2014. július 03. 18:26
Ismét egy ostoba tuskó kapott tollat a pötyögéshez. Inkább aludnál, mindenki jobban járna.
Sándor
2014. július 03. 16:21
Nem gyűlöli senki a beteg buzeránst, csak a (túl)buzgásukat, na meg a (túl)buzgó "védelmüket".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!