Elég volt

2014. július 27. 11:04

Gyengébb lett a nézettsége a Heti Hetesnek, mégis meghagyták, csak úgy maguknak, mutatva, hogy van sajtószabadság, amikor nincs.

2014. július 27. 11:04
Hernádi Judit
Blikk

„- Miért hagyta ott a Heti hetest?

- Mert elég volt. Ráadásul bekerült egy folyamatosan lefelé menő ágba. Szeretem tudni kimondani, hogy vége. Már előbb is tudtam, hogy ez lesz, de amikor átkerült a műsor egy kevésbé nézett csatornára, bekerült egy szekrénybe, azt már nagyon nem szerettem. Ez a fajta meghajlás, mint látjuk, az RTL Klubnak sem jött be. Gyengébb a nézettség, mégis meghagyták, csak úgy maguknak, mutatva, hogy van sajtószabadság, amikor nincs. Én nem ilyen típus vagyok, nem tudom elkenni a dolgokat.

- Nem hiányzik?

- Borzasztóan szeretem őket, a kollégákat, akikkel évekig együtt csináltuk, de nem hiányzik. Úgy érzem, ez már nem ugyanaz, a lényege elveszett, már nem vezet sehova. Már csak egy szórakoztató műsor. Amiről nem ők tehetnek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
heep
2015. június 03. 03:26
"modoros, affektált, erőltetett" Pontosan így van. Egyszóval ripacs.
Ángyán Páván
2015. június 03. 03:26
Hernádi kimutatkozott az értékelhető szineművészek - egyáltalán: az emberek közösségéből azzal a gettódebilitással, amit ott előadtak hitsorsosaival. A löttyedt kebleinek mindenáron előrángatása pedig a női hölgyek köréből is annulálta.
tevevanegypupu
2015. június 03. 03:26
Juditkám, talán azért lett gyengébb a nézettség mert a műsor nem jó..Egyébként már régesrégen maga sem..modoros, affektált, erőltetett, minden szerepben tiszta hernádijudit..ami nem tesz jót a szerepnek..
heep
2015. június 03. 03:26
"hogy van sajtószabadság, amikor nincs." De unalmas és hazug már ez a libsi röfögés. Mitől ne lenne sajtószabadság? Vagy mitől lenne kevésbé mint a ballib kormányok alatt? A közmédiák akkor is kormánypárti propagandát nyomtak. Sőt a futóbolond explicit megtiltotta a Magyar Hírlap vásárlását, az abban való hirdetést az állami intézményeknek, vállalatoknak. A megyó azt tanácsolta a Fidesznek, hogy vegyenek maguknak TV-t. Megtették (Hír TV), most meg ez a baj. Csak hasonló módon a saját pénzükön gründolniuk kellene az ATV mellé még néhány TV-t (mint a Széles az Echot), a Klubrádió mellé néhány rádiót (mint a Töröcskei(?) a Lánchíd rádiót) és ott úgy szidhatnák a kormányt, a Fideszt, a magyarokat ahogy ezt szokták. Ja, hogy azért a zsebükbe kellene nyúlniuk ezeknek a fösvény alakoknak, hát C'est la vie.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!