Lehúzós bankkártya

2014. július 12. 10:18

Elérhetnénk, hogy ne csak kioktató mondatok jussanak nekünk a piaci verseny áldásaival kapcsolatban, hanem valóban élhessünk is azokkal.

2014. július 12. 10:18
Jámbor Gyula
MNO

„A hazánkban működő bankok – tulajdonosi körtől függetlenül – élnek a lehetőséggel, mármint az ügyfelek csekély bankváltási hajlandóságával, és tétovázás nélkül teszik rá a többletköltségeket a látható és nem látható tranzakcióikra. Annyira, hogy már a Magyar Nemzeti Banknak kell közbeavatkoznia: arra kívánja rávenni a pénzintézeteket, hogy könnyen áttekinthető, összehasonlítható számlacsomagokat kínáljanak az ügyfeleknek. Igyekeznek megalkotni a hitelek esetében már bevált teljes hiteldíjmutató (thm) mintájára a teljes bankszámlaköltség-mutatót.

A cél, hogy minden bank rendelkezzen öt-hat tipikus számlacsomaggal, ami könnyebbé tenné a bankváltást. Így elérhetnénk azt, ami a nyugat-európai és az egyesült államokbeli banki ügyfelek számára természetes, hogy kedvünkre válogathassunk a szolgáltatások között. Elérhetnénk, hogy ne csak kioktató mondatok jussanak nekünk a piaci verseny áldásaival kapcsolatban, hanem valóban élhessünk is azokkal.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2014. július 12. 11:28
Ma sokan védik a bankok jogát(?), hogy piszokul megrabolják az ügyfeleiket...
KannibálTatárÚr
2014. július 12. 11:17
Nyugati ismerősöm nem akarta elhinni, hogy ha a bankból kiveszem a SAJÁT pénzemet, azért fizetnem kell a banknak. Meg kellett neki mutatnom a banki kiírást. Ha a nyugati székhelyű bankok ehhez hasonló kezelési díjakat szednek be (amiket saját országukban nem tehetnek), kötelezni kell őket ennek megszüntetésére és a befizetett összeg visszatérítésére - kamatokkal együtt. A kamat azonos nagyságú legyen, mint amennyit a bank számít az ügyfélnek adott hitelért. 20-25 év alatt nagyon felduzzad a visszatérítendő összeg, amit jól tudunk a zsidók "kárpótlása" alapján.
Wazze
2014. július 12. 10:23
Nem bonyolult! Egy (VALÓBAN!!!) nemzeti kormánynak első dolga, hogy alkot egy magyar bankot! Nyugati mintára zéró számlaköltségekkel... Csak idő kérdése, mikor megy át az utolsó ügyfél is a zsidó lehúzó és rablóbandáktól a magyar állami, v ha úgy tetszik: Magyar Állami Bank ügyfelei közé...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!