Csontrázó kontrázó

2014. július 22. 11:41

Bármi állhat is a lazítás hátterében, az, hogy a biciklista maga ítélheti meg vezetői képességének alkalmasságát, újszerű a joggyakorlatban.

2014. július 22. 11:41
Rab László
NOL

„Bármi állhat is a lazítás hátterében, az, hogy a biciklista maga ítélheti meg vezetői képességének alkalmasságát, újszerű a joggyakorlatban. Lesz még ebből gondjuk az eddig a vitás helyzeteket szondával eldöntő kisrendőröknek bőven. Csak azt nem tudom, mi lesz a villanybiciklistával, ha csak hajtja a csontrázót?

És ha már a főutakra is kiengedték a spicces bringásokat, nem érzi-e majd a motoros és az autós is úgy, hogy az önveszélyességen túl nincs más kockázata egy-két sör elkortyolásának? A szeszes biciklis elgázolásának megítélése is változhat a bíróságokon.

Majd meglátjuk, guruljunk tovább!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wazze
2014. július 29. 10:53
Rab elvtárs! Gerinctelenebb vagy, mint a fiad!... Illetve nem. Nem is tudom melyiktek a nagyobb hazug disznó... Ezen túlmenően eddig Moszkva seggét nyaltátok, most Brüsszelét és az úniójét... Na most képzeld: az únióban az autóvezetés határértéke 0,5, Angliában 0,8 (ha jól tudom Svájcban is, de az nem úniós...) Olyat pedig egyik úniós országban sem láttam, hogy a bicikliseket ennyit zaklatták volna a "kis"rendőrök... Mondjuk ez a mondat viszont igaz, mert az átlag "kis"rendőr kb. 40 kilós... Mondjuk ezt vígan kompenzálják a nagy pofájukkal és hatalmas arcukkal...
lenhardt
2014. július 24. 17:12
Látott már valaki olyan részeget, aki elismeri, hogy ő tényleg berúgott? Na ennyit arról, hogy az alkohollal feltöltött bringás mennyire tudja megítélni, hogy alkalmas-e ő a közlekedésben való részvételre...
Apáczai
2014. július 23. 19:25
A szoci politikus is maga ítéli meg, hogy ha lop, akkor az bűncselekmény, vagy csak az életjáradéka.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!