Top 10: 2013 közéleti csúcsteljesítményei

2014. szeptember 17. 17:28

A rezsi nulla alá csökkenhet. Miénk az egész világ. Bármit is mondjon erről a nyugati sajtó. Addig mi Terikével iszogatunk.

2014. szeptember 17. 17:28
Csunderlik Péter-Pető Péter
Page Not Found Top 10

 
„1. Rezsicsökkentés

Széchenyi István polgári Magyarországát tényleg fölépítették a róla elnevezett tervekkel kampányoló narancssárgák: csökkent a rezsi. Azaz másról sem szól a merjünk nagyok lennitől idáig eljutó közélet, mint a számlákról: mindenkinek illik nyilatkozni arról, támogatja-e vagy sem. Ráadásul megvédjük az Európai Uniótól, Bajnaitól, Tél tábornoktól, a valóságtól és a pálinkától is. A csatában Habony, Orbán, Rogán és a könnyfakasztóan stupid előadásokkal turnézó Németh rezsibiztos gardírozott. Utóbbinál, meglehet, lehet másolt Lagzi Lajcsi-kazettákat is venni. Magyarország ma rezsinagyhatalom, ahogyan arról mindnyájan álmodtunk egykor, s törvényhozása azzal foglalkozik, hogy milyen betűtípussal írják a számlára a mínuszt, mert nyilván erre gondolt Kölcsey, hogy tudniillik haza és haladás. Oravecz Nóra az írónk, Hajdú Péter a műsorvezetőnk, a rezsi a politikai ügyünk. Ezt sikerült összehoznunk, amit ezúton is köszönünk mindenkinek, s kíváncsian várjuk a következő parlamenti ciklust, elvégre olyan gyorsan jutottunk el TGM és Tölgyessy vitáitól Németh Szilárdig és Török Zsoltig, csoda, hogy a tavasszal a robottuja és VV Oki nem jutott mandátumhoz. A rezsi pedig nulla alá csökkenhet. Miénk az egész világ. Bármit is mondjon erről a nyugati sajtó. Addig mi Terikével iszogatunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
röviden
2014. szeptember 17. 18:26
Valaki szólhatna a fiúknak, hogy ez se ér többet, mint az 1-8.
balbako_
2014. szeptember 17. 18:23
Egyébként sorba ég rájuk az összes hülyeség. Most az újabb hír, hogy az oroszok a magyar gáztárolókon keresztül akarják biztosítani zökkenőmentesen Európát gázzal télen. Pedig mit el lehetett élcelődni azon amikor vettük. De felelősség nélkül hülyének lenni könnyebb, mint szívósan lépésről lépésre megharcolni a sikerért.
heep
2014. szeptember 17. 18:06
Ez most mi? Az újságírás karikatúrája? Vagy még mindig nem józanodtak ki a petikék?
paraklétosz
2014. szeptember 17. 17:40
Balbloggolók unatkoznak, szórakoznak...Lehet, még mindég anyuci fizeti a rezsijüket? Vagy a Párt? Ja, az nem mert már a sajátjára sem telik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!