Internetadó – a mi ügyünk

2014. október 26. 14:32

Szóval hazudnak, manipulálnak, kisajátítanak. Teszik azt, ami egy korrupt, hiteltelen szarházi párt dolga. Nekünk meg azt kell tenni, ami a mi dolgunk. És ez nem az, hogy legyintünk és otthon maradunk.

2014. október 26. 14:32
Balogh Gábor
Balogh Gábor
Jobbegyenes

„Kiderült, hogy az internetadó elleni tiltakozásra jó szokásukhoz híven megpróbálnak rárepülni az ellenzéki pártok is. Ma délután a nyilvánosság elé lépett Gulyás Balázs, aki állítólag szervezi az egészet. Róla pedig a Mandiner derítette ki, hogy korábban a Józsefvárosi MSZP alelnökeként működött.

Most akkor hagyjuk a francba az egészet, legyintsünk, hogy »á, ez is valami ballibsi huncutság, mi közünk van ehhez?« Csábító opció, és bevallom az én fejemen is átsuhant ez a gondolat. De aztán úgy döntöttem, hogy csakazértsem! Mert nekünk ehhez a történethez ma épp annyi közünk van, mint 2-3 nappal ezelőtt, amikor még nem tudtuk, hogy a szocik a jogos felháborodás viharos szelét megpróbálják saját, lékekkel teli, süllyedő hajójuk vitorlájába befogni. (Az egészben az a legszebb, hogy az internet megadóztatásának agyréme először 2008-ban, tehát még javában az MSZP kormányzása idején merült fel.)

Szóval hazudnak, manipulálnak, kisajátítanak. Teszik azt, ami egy korrupt, hiteltelen szarházi párt dolga. Nekünk meg azt kell tenni, ami a mi dolgunk. És ez nem az, hogy legyintünk és otthon maradunk. Hanem az, hogy csakazértis kimegyünk holnap este hatkor a József nádor térre. És nem hagyjuk, hogy hazudjanak nekünk, manipuláljanak minket és kisajátítsák ezt az ügyet, amely politikai hovatartozástól, pártszimpátiától teljesen függetlenül mindannyiunk, egy egész ország húsba vágó kérdése.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ptrfarkas43
2014. október 27. 09:11
A benzin ár miatt most nem lehet tüntetni, a gáz a villany miatt sem, így kapóra jött az internet adó. Ebben sok igazság van, de csak hiteles személyektől fogadom el. Akik 2008-ban otthon gubbasztottak, azok nálam nem hiteles személyek.
Mich
2014. október 27. 03:31
A Jobbik teszi azt, ami egy "korrupt, hiteltelen szarházi párt dolga": együtt tüntet a Ballikkal - Neelie Kroesszal az ideiglenes helytartóval karöltve... Gratulálok... most már pofázhattok bármit...!
koronaszepe
2014. október 26. 20:15
Szóval egy hazug, korrupt, szarházi ellenzékkel kell együtt tüntetnetek a hazug, korrupt, szarházi kormányotok ellen. Én meg; Álmomban két macska voltam és játszottam egymással...
Ouroboros
2014. október 26. 19:42
Az MSZP-tagság nem fidesz-tagság, hogy szégyellni kelljen, hé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!