Kedves Péter!

2014. október 20. 15:09

Hallom, hogy ma Luxemburgba látogatsz, ahol a Külügyek Tanácsa ülésén veszel részt, aztán meg mész Washingtonba is. Nem semmi, de azért ez alapvetően klassz dolog.

2014. október 20. 15:09
Gerlóczy Márton
Hír24

Csak annyit szeretnék mesélni Neked, hogy amikor én pótvizsgákra jártam, az anyukám mindig vett nekem csokit, mert azt hallotta, hogy attól okosabb leszek, emlékszem, hogy faltam azokat a csokikat, miközben percről percre egyre okosabb lettem. Ezt az érzést Neked is ki kéne egyszer próbálnod. Nagyon szerettem az anyukámat és a csokit és a pótvizsgákat. Lélekben Veled leszünk, reméljük jól sikerülnek a dolik. Ha hazajössz, bedobjuk magunkat a szaunádba, és szarunk a világra, oksa?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2014. október 20. 23:07
Na most akkor hogy is van ez? Elkerülte a magyar sajtó figyelmét az egy héttel ezelőtti hír: az Egyesült Államok Kongresszusa vizsgálatra szólította fel a szövetségi igazságügy-minisztert norvég pénzek kapcsán. „Itt az idő, hogy bekéressék az Amerikai Egyesült Államok norvégiai nagykövetét az amerikai civil think tankek vegzálása ügyében, pontosan úgy, ahogy az az Ökotárs ügyében is történt. Nem késlekedhet Vidar Helgesen, Norvégia európai ügyekért felelős minisztere. Álljon ki, és mondja el, hogy »mélységes aggodalmamat fejezem ki az amerikai hatóságok civil társadalom ellen tett intézkedései, valamint a szólásszabadság korlátozásának kísérlete miatt« – ahogy az az Ökotárs ügyében is történt. Álljon ki Guy Verhofstadt, a liberális EP-frakció vezetője, és mondja el, hogy az amerikai kormány immár nemcsak a nyilvánosságot uralja, hanem a magánszférába is benyomul, és eltiporja az alapvető jogokat. Szólaljon fel ugyanúgy, ahogy azt az Ökotárs ügyében is tette. (...) Jávor Benedeknek egy jelölés ügyében van tennivalója. Ahogyankorábbi támogatóját, az Ökotárs Alapítványt védte és Szaharov-díjra jelölte, úgy álljon ki az amerikai agytrösztök elleni vizsgálat kapcsán, és jelölje az amerikai civileket Szaharov-díjra. Minden más cselekmény vagy a hallgatás az álszentség bizonyítéka lenne.”
Burmin
2014. október 20. 21:32
Zavaró nekem ezektől a magukat ismert embernek gondoló, magukat írónak tekintő gerlócymarciktól...ez a pertumegszólítás. Jancsó bevitte a brancsba oszt azt gondolja hogy fú hasraesek tőle. Ne tegezze a külügyminiszter urat nem gondolom hogy pertut ivott Önnel...
kitiltott
2014. október 20. 19:18
miért van az hogy a zsidók összefogtak világszinten Magyarország és a magyar nemzet ellen? mit akarnak megint tőlünk?
Rockpapa
2014. október 20. 18:55
Hiába tomboltok az örömtől,igazi demokratikus úton sohasem fogtok nyerni,már már undorítóak lettetek!!Ha mégis a nyugat visszahelyez benneteket a hatalomba,akkor készüljetek egy igazi országos felfordulásra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!