A Fidesz megette a falvakat reggelire

2014. november 12. 13:27

Elmeséljem a trükköt, amivel a Fidesz behúzott rengeteg kistelepülést az őszi önkormányzati választáson?

2014. november 12. 13:27
Nuszbaum Tibor
Fent és Lent

A kormány nem olyan rég hozott egy határozatot, hogy az 1500 fő alatti települések polgármesterei a 2014-es önkormányzati választások után kb egy közmunkás bérét fogják kapni. Ez a rendelkezés azt hozta magával, hogy rengeteg faluban egyszerűen nem érte meg senkinek elindulni a polgármesteri székért. Na, ekkor jöttek a derék fideszes felmentőseregek, mert nekik a haza fontosabb, mint holmi anyagiak, és szépen felajánlották, hogy hát akkor ők azért lennének polgármesterek. Ahogy az kell, szépen meg is választották nagy részüket. 

Erre mi történt? Az, hogy a fideszes Boldog István november elején törvényjavaslatát beterjesztette, mely szerint az apró települések polgijainak jelentősen megnőne a fizetése, cirka visszanőne. 

Végeredményképpen elmondható, hogy számos a falujáért tenni tudó ember nem lett polgármester, ezzel szemben rengeteg fideszes megkapta a településvezetést.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2014. november 13. 08:36
A szélhámoskodás nagyon megy az állampártnak...
Mich
2014. november 12. 22:15
Minek hazudozol, Nuszbaum...?! Ennyire kell "a 15 perces tündöklés"...?! A Fidesz nem is indult a legtöbb kis településen...
Ángyán Páván
2014. november 12. 21:05
Amit a Nyuszifák nem tudnak a trükkök százairól, az elférne egy nyúl farkán.
Eltünt
2014. november 12. 19:58
A Fidesz megette a falvakat reggelire,ráitta a Tiszát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!