Fény és árnyék

2014. november 28. 16:21

Üres padsorok az új pályák körül. Zsúfolt várótermek az egészségügyben.

2014. november 28. 16:21
Nyerges Csaba
Kisalföld

Gombamód szaporodtak az elmúlt időszakban a stadionok. Iszonyú mennyiségű pénzt ölnek a fociba, és politikusaink munkaköri leírásába lassan már a fociklubok menedzselése is beletartozik. Hasonló a helyzet az arénákkal. Egymás után épülnek, míg végre sikerül egy-egy városban akkorát összehozni, amit már elég nagynak tartanak. Még az sem érződik, hogy az építkezéseket különféle eljárások, fellebbezések hátráltatnák, néhány hónap után már fel is avathatják őket.

Hajrá, magyarok, nincs is ezzel baj, csak közben két évet kell várni arra Győrben, hogy végre modern sugárkészülékekkel gyógyíthassák a betegeket. (Ahogy a tegnapi álláspontban is hangsúlyoztuk.) Ebben a két évben két és fél ezer új rákos beteg kaphatott volna nagyobb esélyt az életre.

Két és fél ezer. Ugyanannyi polgár, mint amennyi átlagosan kilátogat a focimeccsekre. Tátongó, üres padsorok az új pályák körül. Zsúfolt várótermek az egészségügyben.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wendriner
2014. november 29. 10:03
Kisalföld, semmi érdemleges , ugorgyunk!
Raven
2014. november 29. 07:18
A mezőgazdasági utakat kellene leaszfaltozni, különösen a dombvidékeken, -csökkentve a gazdák támogatását-, mert ezek soha nem adják össze a rávalót. Ezt követően minél több kis parcellát biztosítani az igénylőknek, hogy egészséges élelmiszert tudjanak termelni maguknak.A friss levegőn, napon végzett munka és termelt élelmiszer többet ér mint az egészségügy bármekkora támogatása.
foton
2014. november 28. 20:37
Ezt nyereg alatt puhították.
hátakkor
2014. november 28. 20:33
Remek demagógia. UK-ben tele vannak a pályán, hosszú sorok a sugárzásra és sokan elmennek közülük. Az New Voice még nem vette fel a new stream-et, a korrupciót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!