Vizelési projekt

2014. december 08. 20:53

Az önkontrollját vesztett fideszes hangulatkeltő akciója leginkább azt bizonyítja, személye éppoly félelmet keltő a gyerekek és a „jövőnk” számára (is), mint az ő zavaros fejében a drogok, a perem- és a párialét.

2014. december 08. 20:53
Horeczky Krisztina
Népszabadság

„Légyen szó fedél- és/vagy munkanélküliekről, szenvedélybetegekről, mezsgyére szorultakról, a hajléktalanügyi referens jelszava a nyílt hadüzenet: a zsarnoki fenyegetés, szankcionálás, fegyelmezés, büntetés. Mindezt teszi a főváros egyik legtraumatikusabb városrészében, fülében nosztalgikus dallamokkal. Legutóbbi – stílszerűen – pszichedelikus látomása a célcsoportnak megnevezett, kiszolgáltatott kiskorúak miatt hideglelős; valóságos skandalum.

Víziója a »közvélekedés«-re bár a celebeknél csekélyebb hatást gyakorló médiamunkások, abcúg véleményformáló bloggerek esetében tragikomikus megrendszabályozási kísérlet, míg a politikusokkal kapcsolatban átlátszó populizmus. A miazmás iromány szerzőjének arányérzéke olyan, mint egy közúti baleseté. Hirtelen rátörő, grafomán rohama – szakmai szempontból – demagóg agyrém, amelyet utópisztikus ideának is minősíthetnék, amennyiben nem ennek az orwelli légkörrel áthatott Übüországnak a lakója volnék.

Amely honban a kábítószer-használatnál jóval veszedelmesebb az alkoholfogyasztás, a fiatalok és a felnőttek esetében egyaránt. Az egyre szélesebb körben terjedő dizájnerdrogok pedig még laboratóriumi körülmények között is kimutathatatlanok, nemhogy gyorstesztekkel (megbuherálható vizeletvizsgálattal). Ezek ugyanolyan szikár tények, mint hogy 2020-ra nem számolják fel a drogfogyasztást Magyarországon (sem) – bárki üljön a kormányrúdnál, betépve vagy tisztán. Valamint hogy az önkontrollját vesztett fideszes hangulatkeltő akciója leginkább azt bizonyítja, személye éppoly félelmet keltő a gyerekek és a »jövőnk« számára (is), mint az ő zavaros fejében a drogok, a perem- és a párialét.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brigadéros
2014. december 08. 21:54
Szokásos internáci zagyvaság...gyorsolvasásnál többet nem érdemel.
ceres
2014. december 08. 21:45
Nincs olyan téma amelyben a "bal"-Galamustól Népszabadságig,GYF-től Kunhalmiig, és Tóbiásig- ne ugyan azt képviselné.A Fidesz minden ötlete , minden gazdasági-pénzügyi-drogpolitikai javaslata, szándéka indirekt módon felszínre hozza: egy banda ez, és a legszélsőségesebb neoliberálisok irányítják.Kűlföldön is egységbe forrva rágalmazzák Magyarországot.A hátuk mögött a nyugat undorodik tőlük-bár használja őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!