Békeláng

2014. december 15. 11:19

A családok, a banki elszámoltatás, a nemzeti multik és a Fidesz mélyrepülésének költségvetése hamis üzenetet hordoz.

2014. december 15. 11:19
Kriván Bence
Népszabadság

„A T–1794-es nagy napja lesz a mai, a kétharmad ugyanis megszavazza az e kódszámon futó 2015-ös költségvetési törvényjavaslatot. Ami, mint magától a miniszterelnöktől tudjuk, irigyelt sikertermék lesz Európában. Egy T–72-es tank lehengerlő erejével száguld majd a hír Brüsszelig, megüzenve, hogy a magyarok példát mutatnak Európának. Ezt a hírt nem tilthatják ki az Egyesült Államokból sem. (...)

A családok, a banki elszámoltatás, a nemzeti multik és a Fidesz mélyrepülésének költségvetése hamis üzenetet hordoz. A szubjektív, kirekesztő, »antijunckeres« adóztatással operáló, az embereket gondolkodásra képtelen együgyű egyedek elegyeként felfogó, s ennek megfelelő silány magyarázatokkal tápláló kormány aknamezőre viszi a gyorsnaszádot. Az utcai tüntetések évadán, advent idején a cserkészszövetség jár elöl jó példával. Képviselőik reggel, a költségvetés megszavazása előtt a T. Ház KDNP-s alelnökének adják át a betlehemi békelángot. Ami aztán magára hagyottan pislákol egyet, kialszik, és csak a fojtogató füst marad utána.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
facit
2014. december 15. 12:51
Ez az ezeregyedik hazugul tematizáló és csúsztató "liberális" cikk, hamis aggódása csak a hisztériakeltést szolgálja, semmi kétség ez fog továbbiakban is ömleni a "diktatorikusan elnyomott" szoclib sajtóból.
atila68
2014. december 15. 11:57
Megint nem találtak újságírót aki lapzárta előtt kitölti az üres helyet?
KEZDŐ
2014. december 15. 11:53
Ennek az űrgének meg sem szabadna nyikkannia, mert az ő kedvenceinek köszönhetjük a rengeteg mai problémáinkat. Nem volna devizás gondja az országnak ha ezek a tetvek nincsenek. Már mondjuk az lett volna a legjobb ha itt soha nem tudott volna az általuk fémjelzett politika gyökeret ereszteni. Mert amióta hazánkba van baloldalnak nevezett tróger tömörülés csak a tragédiák sorozatát hozta ránk. Csak a lopás, gyilkosságok, korrupció,és a másik emberben az ellenséglátás volt fontos számukra.Ne reménykedjenek mert nem kerülnek egy jó darabig vissza a hatalomba. Addig is legyenek csöndbe. Ez egy legutolsó alja társaság. És ezek a szekértolóik.
Forsz
2014. december 15. 11:52
Az törvényszerű gyakorlat, hogy egy benyújtott költségvetést az ellenzék élből, kötelezettségszerűen elutasít, nem fogad el. Na de ez a cikk mi a szarról szól? Nincs benne egyetlen ép eszű, normális agytevékenységre utaló mondat. Zagyva hablaty. Szerintem azt az egyetlen árva lájkot is, amit találni a cikk után, azt a cikk írója ejthette, mert más ennyire hülye nem lehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!