Pakstól terel a drogteszt?

2014. december 10. 08:08

Lehet, hogy felmérték, még az is lehet, hogy a maradék táboruk többsége tényleg „rezonál” erre. Ha így van, önmagában akkor is súlyos hiba lenne, mert tovább viszi a Fideszt a nyugdíjaspárttá válás veszélyes útján.

2014. december 10. 08:08
Timár Gábor
A KARD

Lehet, hogy felmérték, még az is lehet, hogy a maradék táboruk többsége tényleg »rezonál« erre. Ha így van, önmagában akkor is súlyos hiba lenne, mert tovább viszi a Fideszt a nyugdíjaspárttá válás veszélyes útján, hisz a fiatalok és a családosok - a párt valamikori bázisa - ez az egésztől eléggé felháborodtak. És ha most ki is áll Kocsis ötlete mögül a Fidesz, egy-egy ilyen terelésről soha nem tudhatjuk, nem lesz-e belőle törvény mégis, lásd vasárnapi zárvatartás. Ám ha a dolgot önmagáért lépik meg, csak nem kezdik el két nap múlva az elszakadási manővert, most meg mintha mégis. Változott valami közben? Történt valami érdekes a gazdaságban?

Hát igen. Történt. Aláírták a részletes paksi szerződést az oroszokkal.

Ettől volt hangos a média? Volt róla egyáltalán szó? Nem igazán.

Pedig ha valamiért kapjuk a kritikát az EU és Amerika részéről, az pont az orosz kapcsolat. Energiafüggetlenség, pénzügyi függetlenség, zsarolhatóság mind a pakliban vannak. Óriási pofon az államadósságnak évtizedekre. Részletek titkosítva, hisz »magáncégek« szerződnek, igaz, ezermilliárdos közpénzekből. És a közvetlen összefüggést nem állítom, de az ilyen eltitkolt részletekkel bíró megaprojektek bizony lehetséges forrásai sok kiskorúsítható szőlőbirtoknak és ismeretlen fedezetű luxusingatlannak is.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vén Csataló
2014. december 10. 12:32
Maradék táboruk? Miről röfögsz te szerencsétlen balfasz? A seggeteket vernétek a küszöbhöz, ha a Fidesz-KDNP "maradék táborának" csak a felével rendelkeznétek. Maradék tábora itt a hiszteroliberális hazaárulóknak van. Az SZDSZ-árva resztli. Más néven: a vörös söpredék.
Senye Péter
2014. december 10. 11:12
Dehogy Paksról... Miért nem Trianon vagy Világos?
puszika
2014. december 10. 10:14
Tímár! A feltűnési viszketegség nálad már betegség!! Írass fel egy kis "Antivakarin"-t
Agricola
2014. december 10. 10:06
"Pedig ha valamiért kapjuk a kritikát az EU és Amerika részéről, az pont az orosz kapcsolat.(Roszatom) Pedig Finnországban is a Roszatom épít atomerőművet. Úgy látszik az EU és Amerika részéről az orosz kapcsolat Finnországgal szemben nem vált ki kritikát! Mi ebből a tanulság? Nem minden finnugor vált ki kritikát az EU és Amerika részéről, ergo Tímár Gábor érvelése sántít, mint a sánta kutya!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!