Igazságot Novák Elődnek!

2015. január 08. 14:09

Elismerem, hogy tévedtem, amikor nálad a gyűlölködés (aprócska) jeleit véltem felfedezni, következésképp tévesen hittem azt is, hogy nem vagy más, csak egy sötétlelkű náci gyökér.

2015. január 08. 14:09
Csider István Zoltán
Népszabadság

„Na, ennyi, lejárt az idő. És most, az elmélyült gondolkodás után felszólítom minden rendes (kedves) magyar honfitársamat, hogy akár csak néma egyetértéssel, akár lelki transzparensek eszkábálásával, majd lelki magasságokba emelésével kérjen bocsánatot Novák Elődtől, ha eddig – eléggé el nem ítélhető módon, a tényekkel rútul szembehelyezkedve – úgy értékelte volna, hogy Novák Előd gyűlölködő kijelentést tett.

A bátrabbak csatlakozhatnának a formálódó Én is Novákelőd vagyok! mozgalomhoz. Mutassuk meg! Esetleg aláírhatnák azt a rövid és egyszerű, ám annál önkritikusabb nyílt levelet is, amelyet éppen fogalmazok, hiszen jómagam is hajlamos voltam eddig gyűlölködőnek tartani Novák Elődöt. A levél vázlatosan körülbelül így néz ki most – előre is elnézést a közvetlenségért, a tegező formuláért, így talán hitelesebb:

Kedves Novák Előd, bocsánatot kérek! Áttanulmányozva az állítólag (korábban?) általad is szerkesztett, visszafogottságáról köz ismert népi-nemzeti hírportál oldalait, valamint az Országgyűlés jegyzőkönyveit, továbbá figyelembe véve a kulturális bizottságban, pártod nagygyűlésein, különféle sajtótájékoztatókon, a Facebookon, egyáltalán: levegővétel közben, vagyis meglehetősen indirekt módon tett kijelentéseidet is, elismerem, hogy tévedtem, amikor nálad a gyűlölködés (aprócska) jeleit véltem felfedezni, következésképp tévesen hittem azt is, hogy nem vagy más, csak egy sötétlelkű náci gyökér.
 
Maradok soha el nem múló, forró, hátrafelé nyilazós tisztelettel:
Csider István Novákelőd
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
császár
2015. január 09. 10:26
Ha egy ilyen módosítás szinte semmit sem hoz a konyhára, de a rossz bevezetés és a nyilvánvalóan hibás ötletelés miatt ekkora jogos felzúdulást tud okozni, az bizony ostobaság. A kormányzati bölcsességnek nyoma sincs és már kihátrálni sem lehet belőle. Kirúgni a Sesztákot! Az még talán segít és mindenki jól jár.
BőröndÖdön
2015. január 09. 09:45
Tökéletes írás,gratula!!
atila68
2015. január 09. 08:13
Ez valami újgenerációs Orosz József?
Rike
2015. január 08. 23:39
".Nem szeretem az ilyen nyivákoló kishitű, félremagyarázó figurákat.Ez az ország még menthető lenne!" A javaslataid mintha nem jelentek volna meg. Vannak? Vagy csak a pofádat jártatod, mint minden külföldi. Mit lépne meg a Jobbik? És főleg miből? Északnyugaton ott van cca két millió ember, akinek sem lehetősége sem munkája. Fogd föl! Ez nem cigány, hanem szegénységkérdés! Van három millió szegényünk és egy millió cigányunk. Egy lerabolt egészségügyünk és egy kivéreztetett felsőoktatásunk- Meg van egy rakás stadion. Erre varrj gombot!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!