A szavahihetőség margójára

2015. január 20. 17:30

Az egészségügyért felelős államtitkár kinevezését követően figyelemre méltó gyorsasággal sajátította el a Fidesz kommunikáció legfontosabb elemeit.

2015. január 20. 17:30
Kökény Mihály
Népszava

„Az egészségügyért felelős államtitkár kinevezését követően figyelemre méltó gyorsasággal sajátította el a Fidesz kommunikáció legfontosabb elemeit. Az első, hogy mindig azt mondd, amit az érintettek hallani akarnak, de nem a szavakra kell figyelni, hanem a tettekre. Ismert Murphy törvénye: ha már az őszinteséget mímelni tudod, majdnem biztos, hogy sikeres politikus vagy. A második, hogy nem a valóság a fontos, hanem az, amit „mi” (értsd: pártunk és kormányunk) mondunk, és ha a szükség úgy hozza, akkor szemrebbenés nélkül hazudj.


Zombor Gábor pontosan tudja, hogy az egészségügy egyik legfeszítőbb kérdése az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók tarthatatlan bérezése. (...)

Vajon milyen struktúrát képzel az államtitkár úr a jelenlegi helyett, amely nem termeli újra az adósságállományt? Az érvényes finanszírozási rend mellett – Ön és mi is tudjuk – ez nem lehetséges. Azt persze megteheti, hogy elküldi azokat a kórház főigazgatókat, akik nem akarják, illetve nem merik vállalni azt, hogy az ellátás színvonalát a finanszírozás színvonalára süllyesztik.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brigadéros
2015. január 21. 07:07
...Meg mint ha a kórházak a szocik alatt felhalmozott adósságait is rendezték volna...Ugye, Kökény?!
Autofocus
2015. január 20. 23:28
Istenem, ez megszökött a Szoborparkból?
cutcopy
2015. január 20. 21:33
Ez a lúzer Kökény most silány népszava cikkekből tengődik..? Hihetetlen hogy ez is miniszter lehetett egykor..
silenceCZ
2015. január 20. 21:19
az 1996-1998 közötti népjóléti miniszter tényleg leírta azt a szót, hogy "szavahihetőség" ? Nem hiszek a szememnek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!