Tisztelt MTVA! Álláspályázatom önöknél a következő

2015. január 19. 10:58

Hogyan óvjuk meg az államfőt a bulvárkacsától, szabad-e személyes indulatunknak helyt adni, ha elfogy a türelmünk a kormányzati sikerek sorát elhallgató hírportálok miatt? (A válasz: igen.)

2015. január 19. 10:58
Laczó Balázs
Kisalföld

Ezek olyan etikai kérdéseket feszegetnek, mint: hogyan óvjuk meg az államfőt a bulvárkacsától, szabad-e személyes indulatunknak helyt adni, ha elfogy a türelmünk a kormányzati sikerek sorát elhallgató hírportálok miatt? (A válasz: igen.) Bírálhatjuk-e a bíróságokat, ha a hírhamisítás fogalmát tévesen értelmezik?

(Igen, s elvárható, hogy pert indítsunk.) Szabad-e a közösségi oldalakon politizálni? (Igen, de a függetlenségnek csakis addig a határáig, ameddig nem értelmezhető a kormány bírálataként.) Félévi átlagomat csak egy négyes rontja le. Azt hittem, hogy Darák Péter az első főbíró, de már tudom, hogy a 2002-ig regnáló Solt Pált 2009-ben Baka András követte, akinek esetleges kiretusálásáról később döntenek.

A médiatechnika is érdekel. A suliban többek közt arra kerestem választ, hogyan tudnék egyszerre két olyan helyszínről is élőben jelentkezni, ahol épp adót csökkent a kormány, s érdemes-e körbeforgó kamerát vinni arra a tüntetésre, amit máshol tartanak? Természetesen lerántom a leplet az amerikai hecckampányról, a harácsolás kárát kormányunkra hárító bevásárlóközpontokról, a civiltüntetések mögött álló pártvezetőkről.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MOPO3OB
2015. február 17. 16:33
Valamiért ez a youtube videó ugrik be erről szabad asszociációként: http://youtu.be/R8s2FKu5F-U
talán
2015. január 20. 12:00
Azannya biztatta.
Antigoné
2015. január 20. 12:00
Sohasem értem, az efféle firkálmányok kiagyalói miért érzik viccesnek magukat?
gepida
2015. január 20. 08:05
Az RTL Klubon még van szabad státusz...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!