Biszku taktikája: ez egy koncepciós per

2015. január 16. 15:41

Egyértelmű mi a védelem taktikája. Addig húzni az időt, hogy még szabadlábon dobja fel a talpát Biszku. Szurkoljunk, hogy ez ne jöjjön össze!

2015. január 16. 15:41
Megalomán Mongúz
Tutiblog

„Mi ki merjük jelenteni, hogy vannak bűnök, amelyeknek büntetést kell maguk után vonniuk. »Egyrészt-másrészt«-től, sanyarú gyermekkortól, »a társadalom hibája« kezdetű libsi bullshittől és a »társadalmi környezet kényszerítő erejétől« függetlenül.


A háborús bűn az egyik ilyen.

Ma pedig el kellett volna kezdődnie a másodfoknak, de sajnos nem így történt. A tárgyalást elnapolták, Biszku ügyvédje szerint a másodfokon eljáró bírói tanács elfogult. Mert a vezető bíró, Ruzsás Sándor nem sima bíró, hanem hadbíró. Szerinte Ruzsás nem független a végrehajtói hatalomtól. Ez ugye úgy, ahogy van, faszság. Egy hadbírót pont ugyanannyira utasítgathat munkájával kapcsolatban a hadügyminiszter vagy Lézerjani, mint egy sima bírót az igazságügyi miniszter. Semennyire.

Amúgy meg két megjegyzés: Egyrészt érdekelne, hogy háborús bűnök esetén mégis milyen bírónak kéne ott lennie a tanácsban, ha nem hadbírónak? Egy családjogi bíró megfelel, vagy egyből utaljuk az eljárást a cégbírósághoz? Másrészt pedig, ha jól értem, ez a retkes komcsi képes volt felállni, és azt mondani, hogy ez egy koncepciós per ellene. Na ez a prémium pofátlanság. Az a féreg, aki az egyik fő irányítója és megrendelője volt az '56 utáni megtorló koncepciós pereknek, feláll, és azt mondja, hogy joga van a tisztességes eljáráshoz.

Irónia ez a javából.

Egyértelmű mi a védelem taktikája. Addig húzni az időt, hogy még szabadlábon dobja fel a talpát Biszku. Szurkoljunk, hogy ez ne jöjjön össze!”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lenhardt
2015. január 17. 19:25
Biszkunak börtönben kell tölteni utolsó napjait! Remélem, hogy a bíróság is így gondolja...
csurcsányi
2015. január 16. 22:00
Biszku et.100 évig élhet villájában,nem kell börtönben "rohadni"csak azt mondják ki még az életében,hogy BŰNÖS!
szkeptikus
2015. január 16. 21:55
Csak mint érdekesség: ilyen is van. http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,10349572,Walesa_odwiedzil_Jaruzelskiego_w_szpitalu___Panie.html
Akitlosz
2015. január 16. 18:22
Nem szurkolok. Nem értek egyet 80-100 éves emberek üldözésével, függetlenül attól, hogy mit követtek el 18-40 éves korukban. 2015-öt írunk. Állítólag 1989-1990-ben rendszerváltás volt vagy mi. Azóta 25 év telt el. Biszku Béla nem bujkált, nem körözték. Ráadásul rajta kívül volt még vagy 900 000 kommunista, akiknek a hajuk szála sem görbült azóta sem, amiért támogatták a kommunista diktatúrát. Tele van a Fidesz is, az Mszp is, meg még a többi párt is volt MSZMP tagokkal és az ország is. Az összeset felelősségre kellett volna vonni már 1991-1994 között. Ezt nem tették meg akkor, azóta sem, mert az ellenzéki kerekasztalosok, az összes akkori "ellenzéki" párt lepaktált a kommunistákkal az MSZ(M)P-vel. A jelenlegi hatalom, a Fidesz is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!