Van jelentősége az OV - Simicska csetepaténak?

2015. február 08. 12:28

Van még egy nagyon-nagyon gyenge esély arra, hogy OV és Simicska tényleg folytatják a csetepatét. Ebben az esetben Simicska valószínűleg keres magának egy másik pártot, ami befogadja.

2015. február 08. 12:28
Dörnyei József
Gazdaságpolitika

„Nagy zavar van az erőben.

Elképzelhető, hogy mindketten rájönnek arra, hogy a másikkal harcolva igen nagyot tudnak bukni, ezért lesz közöttük egy tartós tűzszünet.

A FIDESZ népszerűségéről egyelőre nincsen megbízható statisztika, de a lépéseikből arra lehet következtetni, hogy továbbra is esik.

Van még egy nagyon-nagyon gyenge esély arra, hogy OV és Simicska tényleg folytatják a csetepatét. Ebben az esetben Simicska valószínűleg keres magának egy másik pártot, ami befogadja. Az MSZP az, amire én számítok az ügyben. Természetesen nem hivatalosan, csak de Facto fogja őket támogatni azzal a nagyon nem kevés erőforrással, amivel Simicska rendelkezik.

Pontosan emiatt a veszély miatt nem tudom elképzelni, hogy OV valóban összevesszen Simicskával.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2015. február 08. 20:49
"Az MSZP az, amire én számítok az ügyben. Természetesen nem hivatalosan, csak de Facto fogja őket támogatni azzal a nagyon nem kevés erőforrással, amivel Simicska rendelkezik." Lajos gyárilag utálja a komcsikat. Ideggyenge, de értelmes ember, amolyan "zseni". De mindig volt gondja életben tartani a Népszavát a nulla olvasójával, a németheket, bolgárokat.. Mondjuk Gyuri bá' ingyen már nem retteg..
Horpadt Bölény
2015. február 08. 19:17
Egy Simlicska Zazi fúzióhoz mit szólnátok ??
kvid
2015. február 08. 18:14
simicska tudhat is egy ket dolgot, amik nyilvanossagra kerulese nem feltetlenul elonyos
balbako_
2015. február 08. 16:06
A csetepatéhoz minimum 2 ember kell. Orbán nem szállt be, Simicska meg elszállt a szó mindkét jelentése szerint. Ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!