Képlopás

2015. február 03. 16:18

Nem vagyunk egyformák, Katalin hercegné öccse, James Middleton panaszkodik, hogy mindenki fütyül rá, Orbán Viktor lánya meg perrel fenyeget, amiért közszemlére kerültek családi képei.

2015. február 03. 16:18
Laczó Balázs
Kisalföld

Ugyebár a hétpecsétes titkokat nem kell feltenni egy miniblogra, ezt most már tudja ő is. Ami fenn van, megtalálják, én sem töltök fel magamról kompromittáló képet, pedig az a kutyát sem érdekelné. De hát több módon adhat valaki fotót a szüleinek: ott a CD vagy a fényképalbum.

És amikor elkezdtem volna azon tűnődni, hogy miért van a mi közszereplőképünk 2015-ben még mindig a korábbi fényév távolsággal elmaradva a demokratikus országokétól, megjött a kormányfő válasza: bárki kérhetne tőle képet a nyaralásáról, kár azokat ellopni. Ezt ön biztos nem tudta, azért nem kérte szépen az Orbán család olaszországi képeit.

Hogyan is kell az ilyet megfogalmazni: tisztelt miniszterelnök úr, ha ennyi az egész, akkor nyaralásánál is jobban érdekelne néhány hang- és képfájl a felcsúti stadion építésének helyéről született megállapodásról, az orosz hitelről, a kitiltási botrányról vagy a képviselők vagyonnyilatkozatáról. S ha nyugdíj-megtakarításom után a babakötvényre is szüksége lenne az államnak, inkább kérjék el.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2015. február 04. 12:12
"Ha nem lett volna Magyarország Habsburg megszállás alatt, akkor soha a büdös életben nem lehettek volna birtokai Magyarországon." - na ne viccelj már, fidesz-manó! "Van olyan német nagyvállalkozó, mint a GSD-csoport hátterében álló Helmut Gsuk, aki több mint harmincezer hektár fölött rendelkezik." Ángyán-jelentés... cáfold, ha tudod!
adam
2015. február 04. 11:22
Ez a csúnya kislány miért Balázs néven írogat?
Peter8811
2015. február 04. 09:41
Azt hittem Mészáros Tomi bácsi képet is lopott. Viszont ő a népért és a Népszabadságért, valamint az ATV-ért és HVG-ért lopott.
Lolka-Bolka
2015. február 03. 23:18
bali , a lopas az lopas minden oldalon,persze tudom nalatok a ballib lopas az csak ( mi az hogy , meg szep meg na es ) amikor a volt penzugyer kolkerol elokerult a zsarolasi kiserletenek felvetel ( hu de fel voltatok haborodva ) mert hat a szemelyisegi jog az szentseg nalatok addig addig amig mocskoltok masikat . amugy meg Vikrot megmonta szepen .... csak kerni kellett volna ) ja hogy Viktor gyerekeinek szuletesekor ti azt mondtatok ... idezem MEGELLETT. Ja persze , hat ti demokratak vagytok meg civilek( valtig allitjatok magatokrol , meg ti is elhiszitek). meg a szegeny pokorni apukarol is kideritettetek , hogy besugo volt...... onnan tudjatok mert a ti aputok volt a tarto tiszt ( amugy meg a kocsog libsi fideszes megerdemelte, bar most jol el van a hegyaljan) szoval elegge szelektivek vagytok ti hos demokratak .ber en nagyobb demokrata vagyok am !!!!!! Leninhez hasonloan en sem lovetnem a gyerekeket . Szoval huzzz a kurva picsaba te okor
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!